Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki gumival szexel az nem történik megcsalásnak?
#20 XD Én meg szűz vagyok. Mindjárt el is újságolom a férjemnek.
Amúgy, ha gumiban csinálják csak és lyukas a gumi, akkor ha a csaj terhes lesz, mehet az egyházhoz, hogy ő a következő "szűz Mária"? Vagy ha lyukas a gumi, akkor már megcsalás? Az megcsalásnak számít, ha lyukas a gumi, de nem derül ki? És az milyen már, hogy azt hitted nem csalod meg a barátnőd, de lyukas volt a gumi és két hónap múlva derül ki, hogy véletlenül mégis XDXD
Ó ez most nagyon jólesett! Megtudhattam hogy milyen szentéletű asszony vagyok, 41 évesen csak 5 férfi volt az életemben 😇😇 Eddig mindig olyan csúnyán beszéltek rólam ezek az itteni jóképességűek ha leírtam hogy volt jó néhány szexkapcsolatom. De akkor minden rendben van, azok nem is számítanak.
15-re: árad belőled a frusztráltság amiatt hogy még soha nem voltál nőben, se így, se úgy 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!