Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki gumival szexel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki gumival szexel az nem történik megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Minden rosszlány igy nyomja akinek van párja és sok ilyen csajjal beszéltem az oldalon,ez szerintük nem megcsalás hissz nemi szervetek nem is érintkezik ahogy a párkapcsolatba szokott..
2021. jún. 10. 11:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Az számít megcsalásnak, amit megbeszéltek. Ha párodnak belefér a kapcsolatba, hogy más nőkkel vagy együtt, akkor, nem megcsalás, viszont ez általában nyitott kapcsolatként működőképes, azaz mindkét fél azzal van együtt szexuálisan, akivel akar. Óvszerrel csökkenthető a nemibetegségek hazacipelése, de ettől még ugyanúgy szexuális együttlét, ahogyan az orál is. Legtöbb embernél a csók vagy érzelmi megcsalás se fér bele.
2021. jún. 10. 11:45
 12/40 anonim ***** válasza:
95%
Most őszintén ki az aki azt mondja hogy hát drágám ha gumit huztal és úgy dugtad meg a barátnőm akkor semmi gond, de az már nem fér bele hogy a hugomat gumi nélkül dugtad meg. Ez nonszensz, te nem érzed?
2021. jún. 10. 11:55
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

12-es ... micsoda lehetőség!!!! Micsoda kiskapuu!! Erre nem is gondoltam!

A hugainkat is megdughatjuk így, mivel gumiban nem számít közösülésnek a dolog :O

2021. jún. 10. 11:58
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom....
2021. jún. 10. 12:02
 15/40 A kérdező kommentje:

ma 11:55

Gumis szex nem nevezhető együttlétnek sem szexnek.

Az valami bohóckodás..

Ezek a csajok is mondták hogy nem éreznek semmit gumiba pont azért nincs lelkiismeret furdalásuk..

2021. jún. 10. 12:08
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

"Gumis szex nem nevezhető együttlétnek sem szexnek."

Sírok :D Komolyan, milyen elmebeteg emberszabású lények járkálnak köztünk.

2021. jún. 10. 12:29
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
15# Volt már komoly kapcsolatod? Hány évig tartott?
2021. jún. 10. 12:39
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy leirod ide is meg privátban is százszor hogy a gumis szex nem szex attól még nem lesz igazad.
2021. jún. 10. 12:43
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

"Az valami bohóckodás.."

Hát szerintem nagyobb bohóckodás abortuszra menni vagy nemibeteg gondozóba, de hát ízlések és pofonok;)

2021. jún. 10. 12:59
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én eddig 1x szexeltem csak életembe, mivel csak gumi jöhet szóba nálam eü okok miatt. :O
2021. jún. 10. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!