Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell úgy ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell úgy ismerkedni, hogy közben párod van?

Figyelt kérdés

Nem merek így fent lenni társkeresőn. Introvertáltként pedig amúgy semmi kedvem kimozdulni. De „kötelezően előírt” programokra el tudok menni talán (edzés, és hasonló hobbik, amiket most nem csinálok. Tehát szeretnék kevesebbet otthon lenni mindenképp. Minimálisat.).

Mit javasoltok?

(Abba ne menjünk bele, kérek mindenkit, hogy miért csinálok ilyet párkapcsolatban élve. A kérdésre várok tippeket-tapasztalatokat)

Köszönöm a segítséget!

2021. jún. 8. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem segítünk.
2021. jún. 8. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Parjapcsolatban is mindenkinek vannak baratai ismijei. Ez nornalis.

Csinald ugy hogy megismersz egy embert es annak a ismeroseit haverjait is. Es igy kiepithesz kapcsolati hálókat.

2021. jún. 9. 00:05
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

Nekem eddig az összes szeretőm a munkahelyröl volt, szintén férjes pasik. Egyik sem akart vàlni, ugyhogy diszkrét volt, senki nem tudott róla csak mi.

Amikor jöttek ez érzelmek akkor szakítottam.

2021. jún. 9. 00:30
 4/11 A kérdező kommentje:

00:30

Munkahelyen senki szimpatikus nincsen sajnos. Bár még új vagyok, és biztosan nem láttam mind a 4 emeletnyi kollégámat. Köszönöm a válaszod! Körbenézek még egyszer.

00:05

Köszönöm a válaszodat! Igen, ez valahol adja magát, és jó pont a továbbhaladásban. Kiindulópont kéne még, úgy értve... A kapcsolati háló nagyon távol áll tőlem. Én nem fogalmaztam egyértelműen, elnézést. Nekem a párom az egyetlen barátom jelenleg amúgy. Introvertáltként én nem fogok új embereket megismerni. Ők talán megismernek engem, és úgy kialakul az ismertség, de én nem fogok kezdeményezni. El kell járnom, programot kell szerveznem magamnak, ahol erre lehetőség nyílik, ahol megadom a lehetőséget, hogy meg akarjanak ismerni engem. De milyen program.lehet ilyen?

Úgy értve, minthogy igen, munkahelyen el tudom képzelni, hogy megismerkedjek emberekkel, ha szimpatikus, ez pl egy ilyen hely/program a mindennapjaimban. És bár jelenleg senki sem az, de hasonló helyzet/környezet mi lehet még, ahol így találkozom emberekkel?

Képzés/tanfolyam lehetne ilyen akár még, de azt most nem tudok vállalni (eddigi életem ilyenekről szólt, most nem hiányzik a stressz pár évig. És amúgy legutóbb is sikerül olyan helyre mennem, ahol 0 ellenkező nemű volt 🤷‍♂️ bár akkor a téma miatt mentem, és nem ismerkedni)

2021. jún. 9. 07:01
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Lúzer
2021. jún. 10. 00:51
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ezek kamu kérdések, vagy tényleg ennyire szánalmas emberek vannak?:D
2021. jún. 10. 01:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyél ki képet, csak akkor küldj, ha meggyőződtél, hogy nem ismeritek egymást. Egyik ismerősöm járt úgy, ismerkedett, és képcserénél kiderült, a felesége barátnőjébe futott bele. Lett is nagy balhé.
2021. jún. 11. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha párkapcsolatban ismerkedsz, akkor sajnos nem tudod elkerülni, hogy ne legyen benne a lebukás lehetősége. Veszélyezteted amúgy is a jelenlegi kapcsolatod, miért nem lépsz ki belőle?

Vagy nyitott kapcsolatban éltek? Mert ha igen, akkor megkérhetnéd a párod, hogy hozzon össze valakivel. Biztos tetszene neki az ötlet. Utána te is összehozhatod őt egy rokonoddal mondjuk, ha nincsenek barátaid. Csupa win-win!

2021. jún. 11. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

(Nem tudok tullepni azon, hogy eppen megcsalni keszulod a parod es a kerdojeleken, hogy miert....) De megprobalok belegondolni. Marmint egyszer mar felreleptem a tavoli multban, de engem annyira stresszelt az allapot, hogy a legelso adando alkalommal szakitottam is a korabbi parommal az uj miatt. Viszont akkor es ott megfogadtam, hogy soha tobbe nem kerulok ilyen helyzetbe, mert engem megol a lelkiismeretfurdalas. Egyebkent nalam az volt, hogy egyik baratnommel elmentunk egy-ket kocsmaba/szorakozohelyre ahol veletlenul belebotlottam egy regi ismerosombe aki mar ezermilliard eve is tetszett, csak sosem kommunikaltunk. Aztan pedig masnap rairtam facen es onnantol gyakorlatilag evekig egyutt is voltunk az illetovel. Nyilvan ez csak ugy alakulhatott igy, hogy az akkori parom total elhanyagolt es leszarta az egeszet. Ezert en cserebe felreleptem. Bocsi tudom, hogy nem az en sztorim volt a kerdesed, pusztan annyira elohozta bennem a tiltakozast es a rossz erzeseket a megcsalassal kapcsolatban. Kb idegbeteg voltam alatta es baromira utaltam, hogy egyszerre ket pasival kavarok meg akkor is, ha ez csak par napig tartott mig gyorsan lerendeztem a dolgokat. Ah mindegy is, kicsit hosszu kitero lett.

Szoval szerintem fontos kerdes, hogy komoly cellal keresel uj part vagy csak szorakozgatni akarsz? Mert ez utobbi ugye egyszerubb akarmilyen szexi de felismerhetetlen fotot feltenni magadrol. De tippelem, hogy nem ez a cel. Illetve nem teljesen vilagos, hogy no vagy vagy ferfi? Ez is baromira befolyasol mindent, mert azert nekunk noknek szerintem konnyebb a dolgunk ahogy en tapasztaltam a jelentkezoket tekintve. En lehet azt csinalnam a helyedben, hogy mindenkeppen regisztralnek tobb tarskereso oldalra. (En lazan a Tinderen is megtalaltam eletem parjat. Mindenhol vannak normalis emberek) Szoval es ramennek arra a vonalra, hogy kitennek olyan elvontabb kepeket ami pl a stilusomat tukrozi. Kevernem, hogy bar ne legyek lathato teljesen, de latszodjon a karakterem. Hajam szine, szemem, stb stb. Aki kicsit is rokonlelek velem ugyis felismeri majd az elvont fotoimban, hogy esetleg lehet bennunk kozos vonas. Irnek hosszabb leirast magamrol, esetleg belefuzve azt is hogy miert is nem vallalom fel magam. Nyilvan azt a reszt kihagyva, hogy eppen megcsalni keszulok barkit. XD De ide sok mindent is lehet irni. Ha kommunikativ vagy legalabb irasban akkor ugyis el tudod erni, hogy beszelgessenek veled ilyen fotokkal is. Ha meggyozodtel rola, hogy nem ismered az illetot akkor meg kuldessz neki rendes kepet magadrol.

De en a helyedben egyszeruen szakitanek eloszor es utana pikk pakk talalsz uj parnert. Manapsag ez mar nem olyan nehez dolog, csak szelektalni kell tudni, hogy kire erdemes idot pazarolni. (Marmint ha atlag no vagy... A pasiknak nehezebb dolguk van.)

2021. jún. 12. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Én egy szexpartner keresőre regisztráltam, a nevéből adódó céllal, fotó nélkül, de hosszabb szöveggel. Eszméletlen mennyiségű megkeresés jött, és lett közöttük olyan is, aki haver lesz vagy akár igazi barátság sem kizárt. De persze azt is megtaláltam, akivel szívesen ágyba bújok. Ha nő vagy, akkor szerintem ilyen oldalon igen könnyű dolgod van( rendeteg levelet fogsz kapni), csak ésszel csináld ( okosan válogass a saját szempontjaid alapján és ne engedd, hogy olyanba kényszerítsen valaki, amit Te nem akarsz vagy a helyzeted miatt veszélyesnek találsz)!
2021. jún. 12. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!