Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jártatok már úgy, hogy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy házasságban élve összejöttetek valakivel, aki szintén házas volt? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 10:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10:

Leegyszerűsítve igen. De itt a lényeg az, hogy mindketten "nem függetlenek".

2021. jún. 7. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Igen, volt már ilyen, kétszer is. Az első az ráadásul párom másod unokatestvére volt. Az talán egy évig tartott, de inka csak húztuk egymást, nagyra csak csók és petting volt, egyszer vagy kétszer feküdtünk le egymással. Aztán egyszer csak abbahagytuk. A második már komolyabb volt, de rövidebb, őt hónapig tartott, de mindketten nagyon szerelmesek voltunk. Aztán öt hónap után váltak el útjaink, mert majdnem bukta lett a vége. Ő azóta elvált, én még mindig házasságban. F
2021. jún. 7. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jártam úgy...Nagy-nagy szerelem volt.. (ahogy valaki előttem írta:érdemes volt megszületnem!).. azután ő visszament a férjéhez, én pedig kezdtem egy új életet...
2021. jún. 8. 11:50
 14/15 A kérdező kommentje:

#13:

Érdekes, hogy idáig csak olyan válaszokat olvastam, hogy a legszebb élmény volt ez, vagy, hogy miért nem megyek el az anyámba. Mindenkire nagy hatással van. 🤣

2021. jún. 8. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 évig tartott heti egyszeri találka de szigorúan tudtuk, hogy csak testiség lehet köztünk. Utána lassan megkomolyodtunk és útjára engedtük egymást. Csodálatos NŐ volt.
2021. jún. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!