Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Friss párkapcsolatban vagyok, 2 hónapos, egy nálam 6 évvel idösebb férfivel. Mindketten több éve elváltunk, én 43 éves.

Nagyon sokat hív, nagyon ragaszkodik, sok idöt töltünk együtt, de viszont van egy kellemetlen gond, észrevettem hogy mikor jövünk megyünk, emberek közt, nagyon megbámulja a nöket.

Szóltam neki, hogy ne tegye, de azt mondta, nem igaz, tehát tagadta.

Én jól látom, hogy mennyire követ a tekintetével egy nöt, persze mindig a dekorativakat, próbálom elterelni a figyelmét, de nem sikerül es miutan már rászóltam sem tud magán uralkodni

Komolyan ilyen pasim még nem volt, mintha nem volna önkontrollja.

Van olyan, hogy véletlen a nö fele el is indul, aztan kap észbe, hogy más irányba tart.

Én arra gondolok, hogy nem vonzódik hozzám annyira, nem kötöm le a figyelmét, azontúl hogy neveletlen, tahó, a magyarázat csak az kell legyen, hogy annyira nem vagyok az esete

2021. jún. 6. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Meredten bámul, elindul felé, majd észbe kap...? Komolyan azt mondjátok, ez teljesen ok, mikor ketten együtt megyünk? Ne már... jó hogy nem megy oda megpaskolni a fenekét is. Nulla önkontroll, nulla tisztelet.

TEtszett egyik fenti válasz, hogy egy ilyen alkalommal hagyd faképnél. Mire felocsúdik a látványból, te már odébb. Majd megkérdezi, miért léptél le - mert nem akartad zavarni, láthatóan el volt foglalva mással.

Szégyen amit csinál.

2021. jún. 7. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!