Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Friss párkapcsolatban vagyok, 2 hónapos, egy nálam 6 évvel idösebb férfivel. Mindketten több éve elváltunk, én 43 éves.

Nagyon sokat hív, nagyon ragaszkodik, sok idöt töltünk együtt, de viszont van egy kellemetlen gond, észrevettem hogy mikor jövünk megyünk, emberek közt, nagyon megbámulja a nöket.

Szóltam neki, hogy ne tegye, de azt mondta, nem igaz, tehát tagadta.

Én jól látom, hogy mennyire követ a tekintetével egy nöt, persze mindig a dekorativakat, próbálom elterelni a figyelmét, de nem sikerül es miutan már rászóltam sem tud magán uralkodni

Komolyan ilyen pasim még nem volt, mintha nem volna önkontrollja.

Van olyan, hogy véletlen a nö fele el is indul, aztan kap észbe, hogy más irányba tart.

Én arra gondolok, hogy nem vonzódik hozzám annyira, nem kötöm le a figyelmét, azontúl hogy neveletlen, tahó, a magyarázat csak az kell legyen, hogy annyira nem vagyok az esete

2021. jún. 6. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szabad akaratunk által különbözünk az állatoktól, tehát a kérdésleírásod utolsó bekezdésének is csak a második fele a lényeg.

Viszont felnőtt emberek vagytok, megváltoztatni nem tudsz/kell másokat, így vagy elfogadod, vagy továbbállsz.

2021. jún. 6. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

És ez miért a megcsalás kategória?

Hiszen nézni szabad ? Te sosem nézel meg egy egy jóképű férfit vagy egy helyes arcú színészt esetleg egy jó kidolgozott testet ? Ez nem megcsalas , ha valami szép, tetszik megnézi de ezzel ennyi. Nem velük van, csupán vizuális élmény volt.

2021. jún. 6. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát elég szánalmas. Én simán meg tudok nézni egy jó pasit úgy is, hogy még ő se veszi észre, nem fogom ezzel megalázni a páromat. De állítólag a férfiaknak ez meghaladja a képességeit és egész testükkel néznek. De szerintem nem mindegyik ilyen tahó. Bár a csuda se tudja, én még azt se veszem észre, ha engem megbámulnak.
2021. jún. 6. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Sokszor megnézem a pasik fenekét, a párom mindig megkérdezi, ez jobb, mint az enyém? Aztán röhögünk.

Valamikor meg ő szól, nézdd de szép a nő lába.

Nem lépünk félre,ha egyszer mégis, nem emiatt lesz.

Vagy elfogadod, vafy állj tovább.

2021. jún. 6. 18:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem megalázó
2021. jún. 6. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
11%

Neked egy vak ember kellene ha ez megalázó 😀😀

Akkor ne nezzen tv-t sem mert tele van csinos nőkkel vagy ne is netezzen.....

2021. jún. 6. 18:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Az más hogy megnézi, de ne percekig bámulja
2021. jún. 6. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
97%

A következő ilyennél szó nélkül hagyd faképnél! Tanulja meg kontrollálni magát. Nézegessen ha akar, de ne ilyen feltűnő és megalázó módon.

Addig nem fog becsülni, amíg te nem becsülöd magadat ennél többre. Ha meg lelép emiatt, akkor lépjen, nem ér ennyit egy pasi se.

2021. jún. 6. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
98%
Itt nem arról van szó,hogy nézni sem szabad, hanem a párja mellett teszi ezt. Nyugi kérdező, engem is baromira zavarna. Ha melletted van és ilyen szinten reagál, én hagynám a férfit. Ha ennyire nem bír magával és rányomul egy másik nő, annak nem bír majd nemet mondani, mert dekoratív? Persze, hogy teszi neked a szépet, hogy magad mellett tartson :D egyebként teljesen jó, hogy ilyen nyugodtan reagálod le, más meg örülne, ha nem féltékenykedne a csaja arra se, ha az utcán megy el vki mellette :D
2021. jún. 6. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a technikaja. Gyenge a periferikus latasa. A szandek legtobb emberben ott van.
2021. jún. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!