Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefér szórakozóhelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér szórakozóhelyen mással táncolni?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel elmegyünk egy koncertre, ahol ilyen rockosabb népzenét fognak játszani, és utána is lesz táncház, amire megyünk. Tehát lehet normálisan táncolni ezekre a zenékre, nem az az egymáshoz simulós dolog.

Ő mondta, hogy neki valamennyire megcsalásnak számítana, ha felkérné egy férfiú, és ő táncolna is vele.

Ti mit gondoltok, illik/nem illik, belefér/nem fér bele?

2021. jún. 3. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én barátnőmmel bálba mentem, akkor amíg én más ismerősökkel/barátokkal táncoltam, addig őt is felkérte a gyerekkori barátja, vagy a bátyja ott volt a bálban, akkor ő, vagy az xy-on haverja stb.

Együtt voltunk, de tudtuk, hogy másokkal is táncolunk. nem volt ördögtől való.

Nagyrészt közösen táncoltunk, de azért külön is. kb 60-40%-ban.

2021. jún. 3. 23:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem belefér, ameddig nem "szexi" tánc. Amúgy tök konzervatív bálokon, táncesteken is normális, bevett szokás, hogy több férfi felkér egy nőt táncolni, akkor is, ha nem akar tőle semmi olyat, esküvőkön is táncol mindenki mindenkivel. Nyilván az ilyen túlhevült latinos beütésű táncokat, hacsak nem profi mindkét ember, egymásnak twerkelést és az ilyen egymás nyakába lihegős lassúzást érdemes kerülni.
2021. jún. 3. 23:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gaz nincs benne, megcsalashoz koze nincs. Idegenekkel ugyan nem szoktunk tancolni, de tarsasagon belul mindenki szokott mindenkivel tancolni, nem csak a parjainkkal, hanem akinek epp kedve van, akinek jobban tetszik epp a zene, stb.
2021. jún. 4. 00:43
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem elkövetett megcsalás, viszont felmerül a kérdés, hogy a te számodra maga a tánc a lényeg, ahol egy meleg Danny DeVito, aki mellesleg tárastánc oktató is megfelelne a célnak és jól éreznéd vele magad, vagy a sármos mosolyú lapátállú bájgúnár az, aki felkelti az érdeklődésedet, aki nem táncol rosszul, de nem is profi, viszont az érintéseivel, mozdulataival kifejezetten szeretné a tudtodra adni, hogy őt bizony nem érdekli a barátod, pláne, hogy nincs is jelen, viszont arra vár, hogy még igyál 1-2 italt, csökkenjenek a gátlásaid és akkor - mivel az érintéseivel kitapasztalta, hogy mire indulsz be, hol és hogyan esik jól, ha megfog - hirtelen lekap, a nyakadba csókol vagy valami olyat fog tenni, amiért ha te akkor rögtön akár pofon is vágod vagy otthagyod, utána napokig az az inger fog járni a fejedben. Ő pedig megtalálja a módját, hogy utána néha-néha "véletlenül" összefussatok.

A párod mellett már lelkiismeret-furdalásod lesz kicsit, ezt az egész történetet titkolod előtte, be-be villannak a dolgok időnként, esetleg álmodsz is a sráccal, emiatt feszültebb vagy és szorongsz, ami miatt az orgazmus sem úgy sikerül (pedig a párod mindent úgy csinál, mint eddig), emiatt a párodban is felébred a "valami nem kóser" érzés, jobban odafigyel, hogy mi lehet, esetleg beszélgetni akar, a részedről meg jön a szokásos női "nincs semmi bajom, csak beképzeled", viszont még stresszesebb leszel, mert már a párod is bizalmatlanabb lett veled, emiatt dühöt (érzelem) és haragot (érzelem) érzel a táncoslábú bájgúnár iránt, ami miatt ha legközelebb szintén "véletlenül" összefuttok, akkor dühösen be is olvasol neki, ő csak mosolyog azzal a mosollyal, amitől amúgy elolvadsz, mert nagyon vonzónak találod, vonzóbbnak, mint a párodat, főleg ennyi idő tartós kapcsolat után, erre ő ellő valami szokásos dumát, hogy "mondták már, hogy milyen szexi vagy ilyen durcásan" amire te még jobban bepipulsz az arcátlan megjegyzésen, erre ő megint lekap, te ellököd magadtól és felpofozod, ő megfogja a két csuklódat határozott férfias mozdulattal, de nem erőszakosan, emiatt benned beindulnak az ősi ösztönök, majd vadul elkezdtek smárolni, amitől még egy darabig lelkiismeretfurdalásod lehet, de már úgyis mindegy, mert több másodpercig egymás szájában volt a nyelvetek, ő belenyúl a bugyidba, megérzi, hogy nedves vagy, elvesztél teljesen és innentől már csak a helyszínt kell megtalálni, ahol együtt lehettek, kész szerencse, hogy épp a közelben lakik a srác.

2021. jún. 4. 02:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14: mintha a táncot csak akkor lehetne élvezni, ha profi mindkét fél... meg ha esetleg az ördögnél egy fokkal szebb a pasi vagy ha akar akár vmit, akkor minden nő akkora r...c, hogy rögtön ráugrana.
2021. jún. 4. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről kapásból az jutott eszembe, hogy egyszer egy lagziban a baráti társaságunkból az egyik lány párja megtáncoltatott minket szingliket, senki nem látott bele többet, sőt, szerintem tök kedves gesztus volt. Sőt, úgy voltam vele, hogy örülnék, ha majd ilyen figyelmes párom lenne, mert ugye attól még, hogy az ember partner nélkül érkezik, nem azt jelenti, hogy nem akarja, hogy bevonják a szórakozásba. Meg pl. én nem tudom elképzelni, hogy ha van párom, ne táncoljak egy lakodalomban a barátaimmal vagy családtagjaimmal, elég durva kisajátításnak érezném.

Amíg a tánc stílusa nem olyan (simulós, túlhevült, egymást helyben meg...), és azért megy oda az illető, hogy táncoljon, és nem azért, hogy felszedjen valakit, szerintem semmi probléma nincs benne. Ráadásul a néptánc szerintem pont az a műfaj, amiben úgy kifejezetten semmi szexi nincs, mármint jó, nyilván hozzáérsz a másikhoz, de ez benne a "legdurvább".

2021. jún. 4. 05:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyéni, nekem sincs ezzel problémám, amíg nem olyan "simi szexi összebújós" tánc. Nyilván csók meg egyebek az gáz. Az nem fér bele.

De még ha beszélgetnek is utána a tancpartnerrel és elvannak esetleg jól kijönnek azt se tartom ördögtől valónak, ha szimplán haveri az egész.

És azért igen, régebben is bálokon stb is a férfiak több nőt is felkértek és nem volt benne semmi.

Most pár pelda:

18 éves voltam, már egyetemista amikor visszamentem a gimimbe a barátaimmal, mert az egyik barátnőnknek volt a szalagavatója (egy évvel jart alattunk).

És pl jóban voltunk a volt tesitanárunkkal (férfi). Nyilván nem úgy hogy valaha bármi is lett volna, csak egy laza, középkorú pasas volt aki sok hülyeségben benne volt, jófej tanár na. És a bálon engem is felkért táncolni, az egyik barátnőmet is és gondolom másokat is, kolléganőivel is táncolt stb. Pedig van felesége és 3 gyereke. De nyilván nem "olyan" tancról volt szó.

Vagy pl voltunk a szüleimmel rendezvényen, ahol ott voltak a szüleim barátainak a barátai akik olaszok. És az egyik olasz pasas tök sokat tancolt anyámmal. Semmi nem volt benne, az olaszok amúgy is olyan bulizósak sokszor:D

De nekem a szüleim eleve egy tánckarban ismerkedtek meg, fiatalabb korukban sokat jártak szórakozni és előfordult hogy fater is tancolt mással meg anyám is. Nagy cucc.

2021. jún. 4. 09:44
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg ez leginkább attól függ, a párja hogy viszonyul ehhez.

Ha otthon megbeszélték, a párja tudja, hogy másokkal (is) fog táncolni és őt ez nem zavarja, és tényleg csak tánc, akkor hajrá.

De sokan vannak szerintem (férfiak és nők is), akik nagyon nem örülnének ennek.

Nekem nőként nincs túl jó tapasztalatom, mert 10-ből 9 pasi, akivel táncoltam valahol, többes is szeretett volna mint táncot.

És úgy vettem észre, a pasik többségének (talán részben pont emiatt) nem szokott tetszeni, ha a párjuk mással táncol.

Szóval szerintem, mint a legtöbb esetben, ez is a kommunikáción múlik.

2021. jún. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!