Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl azon, hogy ilyen módon csalt meg?

Figyelt kérdés
5 hónapig voltunk együtt a párommal, Kiderült, hogy az utolsó hónapban már volt valakije, akire bár rákérdeztem tagadta. Sőt összeköltözésről beszélt, meg, hogy szeret, majd hirtelen eltűnt. Egy hónap után erőt vettem magamon, megkérdeztem, hogy jól van e, telefonba azt mondta, hogy sok volt neki az elmúlt pár hónap, majd küldött egy üzit, hogy nem lehetünk együtt van valakije. Nagyon megalázottnak érzem magam, főleg, mert még rá is kérdeztem, és tagadta.
2021. jún. 3. 16:22
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
96%

Elkönyveled, hogy egy massssssszív szarevő.

Ez azért segít elfogadni, hogy ennek az embernek melletted semmi keresnivalója.

2021. jún. 3. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán! Az elmondottakból ítélve nem is voltatok valódi kapcsolatban, ha valaki szeret, az keres veled akar lenni. Gondolom távkapcsolat volt, talált valakit közelebb.

Legközelebb ne menj bele ilyesmibe, hogy 1 hónap csend után tűnik fel, hogy nincs is pasid!

2021. jún. 3. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Pezsgőt bontasz, hogy csak pár hónapod ment el egy idiótára, és nem éveid. Egyébként a szakítás módja, a megcsalás, mind őt jellenzi nem téged.

Találkozz barátokkal, átkozzátok el közösen, aztán ha túlvagy a dolgon, keress jobbat. Nem lesz nehéz egy ilyen barom után.

2021. jún. 3. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Lenyeled a bekat es tovabballsz mast nem nagyon tehetsz
2021. jún. 3. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, örülj neki, hogy egy ilyen gyökérrel csak eddig kellett együtt lenned.
2021. jún. 3. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megszabadított tőle a Sors, ennél sokkal többet érdemelsz!
2021. jún. 3. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenen kell legkonnyebben tullendulni es halat adni a jo Istennek, hogy csak 5 honapig tartott...
2021. jún. 3. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mormolj el egy imát, hogy nem költöztetek össze, nem házasodtatok, nincs közös gyerek, majd aludj egy jót. Holnap meg csináljatok valamit a barátaiddal és élvezd az életed. :D
2021. jún. 4. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!