Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod impotens lenne, akkor szabad lenne egy harmadik felet tartani?
Volt már itt olyan kérdés nemrég, hogy ha a nőnek eü okok miatt nem menne a szex, akkor belemenne-e, hogy a pasi keressen egy harmadikat, aki kielégíti szexuális vágyait, most én meg a fordítottjára lennék kíváncsi.
MI lenne ha a párod időközben impotens lenne? Akkor is tabu lenne a harmadik fél?
Nem önzőség úgy magadhoz láncolni a párod, hogy nem tudod kielégíteni a szexuális vágyait?
Tudom, hogy nem a szex a legfontosabb a kapcsolatban, de azért az embernek vannak szükségletei, és ha nincs szex, az egy idő után feszültséget generál.
Ismerek olyan párt ahol a pasi impotens lett 20 év házasság után, akkora volt benne a stressz, hogy rettegett az éjszakától, hogy mikor próbálkozik be nála a párja és félt a csődtől, a szégyenérzettől, mert nem tekintett magára férfiként.
Ilyenkor megbeszélés kérdése.
Impotens is tud akciózni, csak nem minden módon. Akinek a párja fontosabb, az ilyenkor kitart mellette.
Akinek meg a szex fontosabb, az keres más megoldást.
Ketten, egyetértésben.
Átmenetileg nyilván kibírnám, akár hosszabb időn keresztül is. De hogy örökre szex nélkül...Én ráadásul nem elégszem meg a kézzel, nyelvvel, a normál szex közben is a behatolást tartom alapnak, anélkül nem szex számomra a szex. Én megmaradnék jó barátjának és keresnék magamnak olyan partnert, akivel a szex is működik.
Nyilván árnyalja a képet, ha emiatt válni kell, gyerek van, mehetne a híd alá...hát nem ér meg minden áldozatot, de alapból nem ragaszkodnék a kapcsolathoz, ha a szex már nem megy. Az már akkor csak barátság. Nem etikus leláncolni a másikat, én se tenném fordított esetben.
43 N
8as:
Végülis de, van kezem. Én ellennék egyedül is.
Nem vagyok kapcsolatfüggő.
Volt ilyen. És ő akarta, hogy ne fojtsam el a vágyaimat.
Egy darabig egészen jól működött, de aztán egyre vadabb dolgok jöttek elő (az ő részéről), és egy idő után szétmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!