Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, feleségek, barátnök?
Hogy a férjeteknek, vagy barátotoknak titkos szexkapcsolata van?
Nem szerelmi kapcsolat , nagy szerelem, hanem egy hosszú ideje tartó szexkapcsolat, ami néha, vagy bármikor elövehetö, akár kéthavonta, vagy hetente?
Peldaul, hogy idösebb nöt látogat néha, stb ? Vagy házas nöt?
Akadt egy jóakaró..... bizonyítékkal.
Egy baratnomnek meg az okostelefon hely meghatározása segített rájönni.
Hát nem lógott mindig a telefonon, vagy a gépen, de volt hogy igen. Volt olyan, hogy mentem ki wcre és az tűnt fel, hogy ha a gép közelébe megyek (az ajtó mellett volt tehát sok lehetőségem nem volt) akkor gyorsan ablakot váltott vagy kikapcsolta a monitort. Aztán elkezdett egyre extrémebb dolgokat kérni az ágyban, de nekem azok nem jöttek be (pisiszex, anál kölcsönösen stb tényleg ilyen meredekebb dolgok)
Elkezdte jelszóval védeni a dolgait, de egyszer elfelejtett kijelentkezni. Mi Pesten laktunk és kiderült, hogy egy Debrecen környéki nővel járkál össze, kőkemény bizarr dugásra. Engem elhordott minden prűd pitsának. Mondanom sem kell, egyből kidobtam. Amúgy is sejtettem, hogy mi a helyzet csak nem volt bizonyíték és tagadta.
Igen, szerencsére elég hamar túltettem magam az egészen. A végére nagyon undorodtam tőle. Szakítottam volna előbb, de megfenyegetett. Így mikor végre lett bizonyítékom, nem volt kérdés, hogy vége az egésznek. Persze akkor is tagadta mikor megmutattam miket írt. Fenyegetett tovább de már nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!