Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem független nők csaltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem független nők csaltatok meg már a ferjetek vagy a partneretek nővel?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt?

2021. máj. 31. 06:20
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen, nem volt jó érzés. Sose csaltam előtte. De ez egyben a kapcsolat halála is volt.
2021. máj. 31. 06:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 31. 06:57
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Együtt csináltuk, úgyhogy az nem számít megcsalasnak. A párom szerette volna, kipróbáltuk,de nekem nem jött be.
2021. máj. 31. 07:23
 4/10 A kérdező kommentje:
3as. Azóta csak 2esbe?
2021. máj. 31. 07:29
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
1. Sok férfi nem is tekintené a másik nővel való megcsalást ugyanakkora megcsalásnak, mint egy másik férfival. Ott legalább 100% nem eshetsz teherbe, nem kell egy kakukkfiókát felnevelnie a férjnek, aki nem is az övé.
2021. máj. 31. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Már kettesben sem. Elvaltunk.
2021. máj. 31. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. máj. 31. 08:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt megcsalás, mert vagy tudott róla, vagy ott volt.

Egyébként eddig egy olyan pasim se volt szerintem, akinek ha csajjal vagyok az megcsalásnak számít.

2021. máj. 31. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:

8.

"Egyébként eddig egy olyan pasim se volt szerintem, akinek ha csajjal vagyok az megcsalásnak számít."

Ez így van. 2 csaj felőlem úgy maszatol egymással, ahogy szeretne, ha élvezik. Attól tartanék, hogy egy másik férfi akarja bedugni a farkát a barátnőmbe, mert az megint más.

2021. máj. 31. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Elnézőek e tekintetben a férfiak egyelőre még nyugaton is igaz ott nemsoká szerintem változik majd a helyzet. Ott ahol nők összeházasodhatnak egymással, családot alapíthatnak ott előbb vagy utóbb észbekapnak a férfiak legalábbis akiknek nem mikroszkópikus méretű az agya. Ha majd felfogják agyilag hogy "ez a csaj ugyanúgy elveheti a nőmet mint egy férfi" akkor más lesz a hozzáállás
2021. máj. 31. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!