Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még nála esélyem?
Figyelt kérdés
Szeretője lettem egy 40 éves 3 gyerekes anyukának (én 24 éves vagyok) , 2 hónapig tartott a viszonyunk, majd április végén "berezelt" és többet nem mert találkozni,mert félt, hogy bebukunk. Amúgy a férje egy alkoholista, aki többször is bántalmazta már őt, ezért is kereste nálam a "boldogságot". Kollégák vagyunk, szóval minden nap együtt dolgozunk, így még elfelejteni sem tudnám. Az utóbbi napokban az érzéseim felülkerekedtek rajtam, elmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé, nem bírom ki nélküle már. Nem hatotta meg, továbbra sem akart találkozni, szóval kinyögtem egy hülyeséget, hogy akkor beköpöm őt a férjének, persze nem tettem meg és nem is tenném. De nagyon megijedt tőlem, és azóta kerül ahogy csak tud. Bocsánatot kértem tőle, és elvileg meg is bocsájtott, de azt mondta elbizonytalanodott velem kapcsolatban. Nem tudom most mi legyen, mert csak rá tudok gondolni minden nap minden percében, úgy érzem felemészt ez az egész. Szerintetek lesz még rá esély, hogy együtt legyünk?
Én biztosan nem lennék olyan pasi szeretője, akiben még csak gondolat szinten is felmerül, hogy beköp otthon. Mondjuk én egyedülálló vagyok, nálam nincs ilyen veszély, de ha lenne, én is azonnal dobnám. Már bocsánat, de jó nagy hülyeséget csináltál. Ott van három gyerek, gondolom, nem tudná felrúgni azonnal a házasságát. És te bevállalnád a gyerekeket is, ha esetleg azt mondja, költözik is hozzád?
2021. máj. 30. 18:41
3/10 anonim válasza:
Nincs
2021. máj. 30. 18:42
4/10 anonim válasza:
Eljátszottad a bizalmát, de eleve nem hiszem, hogy komolyan gondolta veled, túl fiatal vagy. Felejtsd el.
2021. máj. 30. 18:43
5/10 Ramos ökle válasza:
Tipikus eset. Otthon sok a baj, feszültség, veled meg jól elvolt egy ideig. Nyugi, nem fogja otthagyni a férjét, akkor sem, ha laposra verné. Nagyon ritka, h ezekből válás lesz ennyi gyerekkel. Hagyd békén, keress mást, jobban jársz.
2021. máj. 30. 18:45
6/10 anonim válasza:
gratulálok. A férje is egy gyökér és rájött, hogy te is az vagy. Csak azért mondta, hogy megbocsátott, mert nem akart tőled is kapni 2 pofont.
Ha van esze nem lesz veled és a férjétől is lelép.. bár nem fog.
2021. máj. 30. 18:57
7/10 anonim válasza:
Nem lesz rá esély és egyébként is, amint elmúlik a rózsaszín köd és kezdesz ésszerűen gondolkozni, belátod, hogy ez neked a legjobb.
Mégis mit akarsz kezdeni egy nálad majdnem 2x idősebb, 3 gyerekes nővel? Majd átveszed az alkesz férjének szerepét és ellátod a családot? Megteremted az anyagi biztonságot? A hétköznapokban fogsz a gyerekekkel foglalkozni? (akik valószínűleg alig fiatalabbak nálad).
Fiatal vagy még. Mondjál fel és menj máshova dolgozni. Ezt a nőt meg felejtsd el.
2021. máj. 30. 19:12
8/10 anonim válasza:
Most már legalább a nő is megtanulta, hogy kisfiúkkal nem kezdünk....
2021. máj. 30. 19:37
9/10 anonim válasza:
Ez a leggyerekesebb dolog volt, amit tehettél.
Ha a férje tényleg erőszakos, akkor valószínűleg komoly következményei lennének, ha megtudná, hogy megcsalta. (Itt nem a válásra gondolok.)
Ha tényleg fél tőle, akkor mostmár tőled is. Belegondoltál egyáltalán, hogy milyen következményei lehetnek? Még ha nem is akartad elmondani a férjének, ez a fenyegetés feléért tőled is egy pofonnal.
Remélem, hogy valaha ki tud lépni a kapcsolatából. Ha ezt megteszi (bár szinte semmi esélyt nem látok rá), akkor sem veled fog új életet kezdeni, mert ezek után sosem fog tudni megbízni benned.
2021. máj. 30. 21:44
10/10 anonim válasza:
Nagy butaság volt. Biztos hogy ha volt bármennyi érzése feléd, ezzel tönkretetted! Beszélj vele és mond el neki hogy csak azért mondtad ezt, mert annyira féltél hogy elveszíted.
Ez nem garancia arra hogy utána újra együtt lesztek. De talán nem kerül majd és nem érez akkora csalódottságot mint amit egyébként érez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!