Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit szólnátok hozzá ha kiderülne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne?

Figyelt kérdés
Hogy a 35 éves ferjeteknek egy gyerek szeretője van. Illetve 22 a csaj, tény és való, hogy csinos, jó alakja van na de az arca mint egy 16 évesé.. Neki kuncsorgott a férj szexért meg szerelemért és ő belement. De mit evett egy gyereken a férfi?
2021. máj. 30. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
22 évesen nem gyerek. Csak te gondolod annak mert sértve érzed magad.
2021. máj. 30. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem teljesen mindegy lenne, hogy egy 22 évessel vagy egy 42 évessel csalt meg, megcsalt, tehát innentől kezdve nincs keresnivalónk egymás mellett. 22 évesen egyébként sem gyerek már a nő, hiába próbálod menteni a törékeny kis egódat.
2021. máj. 30. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Képzeld el, hogy egy autóval valaki elüti a kutyádat, és meghalt. Mit változtat, ha egy Trabant volt, vagy egy Mercedes? A kutya halott.

Ugyanez a szitu.

2021. máj. 30. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerek csak mert fiatalosan néz ki. Én 29 vagyok és hála Istennek gyakran kérnek személyit ha cigit vagy alkoholt veszek, mert 18nak se néznek. Megcsalás az megcsalás, dobd ki vagy dolgozd fel, de ezentúl úgysem lenne semmi olyan mint ezelőtt, gondolom a bizalom részedről felé odalett, teljesen jogosan.
2021. máj. 30. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gyerek, felnőtt nő, de ez csak részletkérdés, a lényegen nem változtat.
2021. máj. 30. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt szólnám, mintha egy 35 éves nővel csalt volna emg. Válnék. 22 évesen már nem gyerek egyébként.
2021. máj. 30. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy kivel csalt meg. Ha egy 22 férfivel azt is zokon venném. A megcsalás az megcsalás.
2021. máj. 30. 18:40
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
17%
#3 de legalàbb megtarthatja!
2021. máj. 30. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy hogy akivel megcsalt az hány évesnek néz ki a lényegen nem változtat.Válnék mert nem tudnám megbocsátani hogy elárult mindent ami mi voltunk.Soha többet nem tudnék úgy nézni rá mint most elveszne minden amiért szeretem és tisztelem tehát csalódnék abban az emberben akinek az életemet a mindenemet amim van a kezébe adtam.
2021. máj. 30. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
És?Inkább azon gondolkozz hogy a továbbiakban mit tervezel vele....
2021. máj. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!