Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Számotokra mit jelent pontosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent pontosan a szerető fogalma?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan személyt, akivel huzamosabb időn keresztül, rendszeresen csal a párom. Nem kell, hogy érzelmek legyenek, de ha hónapokig, évekig ugyanazzal a személlyel félrejár, akkor az bizony a szeretője lesz. Nekem ezt jelenti.
2021. máj. 28. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
1-es. Te is kevered a szexpartner és a szerető fogalmát! A szerető a hiányzó érzelmeket adja a szex mellett, a szexpartner meg csak tüzet oltani jó. Ő meg a hiányzó szexet adja meg a férjednek, amit te otthon nem adsz meg neki.
2021. máj. 28. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

#1 vagyok: a szememben nincs különbség szexpartner és szerető között. Akkor ilyen szinten a szexpartner is szerető az én fejemben.

Akármelyik is lenne a férjemnek, nem a szemantika lenne a legnagyobb problémám, elhiheted :D

2021. máj. 28. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
28%

1 es, miért nem úgy fogalmaztad, hogy neked lenne szeretőd, nem a párodnak? :)

Neked ha lenne, mit jelentene? :)

2021. máj. 28. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
#1 vagyok még mindig: nekem is ezt jelentené. A szeretőm az az ember lenne, akivel rendszeresen félredugok. Érzelmekkel vagy anélkül.
2021. máj. 28. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Oks, nekem az a fura hogy egyből arra asszociáltál hogy a férjed szeretője.

Ennyi erővel neked is lehetne.

2021. máj. 28. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
#5 ha érzelmek nélkül mész félre, akkor az csak szexkapcsolat, ha érzelmek is vannak, akkor szerető 🤷‍♂️
2021. máj. 28. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

7-es. Hagyd, a gyk-n felesleges egy szint fölé menni. Én ezt leírtam, halálra le is lettem pontozva. A nagytudású publikum megsértődött, itt nem az objektivitásra kell törekedni, hanem érzelmes, rózsaszín mézes-mázas pozitív meséket kell előadni!

Írd azt pl: az összes férfi rohadjon meg aki szeretőt tart. A siker garantált! ;)

2021. máj. 28. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
#8 akkor én is elkezdek gyorsan rohadni 🙃🙂😇
2021. máj. 28. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Vigyázz, mert itt sokan profik az átkozódásokba! Innen nyerik az energiájukat, feljönnek, gyomorból lepontoznak napi 50 kérdést, elszívják az energiákat!

Eleve az itt feltett kérdések zömének nincs is értelme. Mi mit kezdjünk mások életével? Főleg pár mondatból?! Itt azt kell csinálni, hogy kizárólag pozitív töltetű válaszokat kell adni: légy türelmes, beszéld meg vele, hidd el változni fog. A legjobb ha mindezeket leírod WORD-ban, majd ctrl-c, ctrl-v. Ez kell a tömegnek, úgy mint a mekis kaja meg az energiaital. Biztos a tömegnek van ott is igaza... :D

Vagy menj ki a közútra, a közlekedők felének nem lenne szabad vezetnie. Vagy teljesen mindegy milyen témát választasz, a többség csak ballaszt anyag. Pedig mindig ők a hangos tömeg. :D

2021. máj. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!