Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet leküzdeni az erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni az erős szexuális vágyat más után?

Figyelt kérdés

Flört, petting volt. De nem lett folytatás majdnem bebukás miatt.

Már nem nézegetem a képeit, nem keresem, nem figyelem mi van vele, mégis 9 hónap elteltével is megöl a vágy.

Nem vicc, elég ha az illetőre gondolok, szinte görcsöl az alhasam.

Mivel lehetne elfelejteni a másikat? Hiába vezetem le egyéb módokon, nem segít csak ideig óráig.

Szó szerint tomboló vágy volt köztünk, mint a filmeken, olyan közös kémia, amit még eddig senkivel sem éltem meg.

Mindketten 37 évesek vagyunk

2021. máj. 25. 18:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Én nem tudom mit érzek. De neked egy évtizede sem ment ki a fejedből? De akkor mire írod, hogy egy idő után nem gondolsz rá annyit?

Mennyi idősek vagytok?

Honnan tudod, hogy nálatok ez nem szerelem? Miből jöttél rá?

2021. máj. 25. 22:45
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Nálam is volt ennyire erős vonzalom. Én inkább a szexet választottam volna ha rajtam múlik. Inkább annak az emlékével vágyakozzak tovább, mint így, hogy még csak egyszer sem kaptam meg.
2021. máj. 26. 00:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez az én kérdésem... Hasonló helyzetben vagyok. Már megbolondulok, csak ő az utolsó pillanatban visszahátrált. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
2021. máj. 26. 06:24
 24/28 anonim ***** válasza:
39%
Megint csak a rinya. Embereld meg magad, nem vagy te állat, hogy ne tudj parancsolni magadnak. Annyira szánalmas...
2021. máj. 26. 13:27
 25/28 anonim ***** válasza:
37%

20 vagyok

Soha elfelejteni nem fogom tudni. Mondom, voltak jobb időszakok mikor eszembe sem jutott pár évig, aztán ugye összefutottunk, és kezdődött ujra. Én 27 vagyok Ő 36

Csak abból gondolom hogy nem szerelmes, hogy mikor kavartunk több nője is volt mellettem egyszerre.

Nagyon figyelmes szex közben, ölelve alszunk el, puszilgat stb, de nem gondolnám hogy belémszeretett, ennyi idő után sem, szimpla rohadt erős szexuális vágyat érez.

2021. máj. 26. 15:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,úgy ahogy írtad jobb 1 év làngolás,mint 15 év langyos víz.Én nem hagynám ki,kit érdekel ki mit gondol,az az ő problémájuk.
2021. máj. 27. 12:02
 27/28 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálunk is. Első perctől kezdve nem bírunk magunkkal. Ilyen erős vágyat nem tudom, éreztem e valaha valaki iránt. Volt, hogy hónapokig nem beszéltünk, hogy elfelejtsük egymást. Nem ment. Annyira vágyunk egymásra, k hogy már fáj.
2021. máj. 28. 14:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Kár, hogy kérdező törölte magát, kíváncsi lennék a folytatásra...
okt. 11. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!