Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség az erős szexuál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség az erős szexuális vonzalom és a szerelem között?

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi esetében még a kielégülés utáni pillanatokban is érdekel.
2021. febr. 5. 22:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Ennyi?
2021. febr. 5. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Egészséges embernél semmi.
2021. febr. 5. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szexelni akarok vele, hanem beszélgetni, programok csinálni, jövőt tervezni, stb.

Kezdetleges fázisban lesarkitva, minden szabadidőm vele tölteni. Sokat gondolok rá, figyelek rá, a kedvében akarok járni.

Ilyesmi.

2021. febr. 5. 22:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem: szinte mindig ő jár az eszedben, várod, hogy találkozz vele, hald a hangját, ha boldog, te is az vagy, ha szomorú, te is az leszel. Minden rezdülésére figyelsz, a támasza, a része akarsz lenni. Ami ő, az te is akarsz lenni.
2021. febr. 5. 23:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igazi szerelem mindig erős szexuális vonzalommal jár, de annál több. Hogy az erős szexuális vonzalom létezhet-e szerelem nélkül, azt nem tudom, nálam nem, de én demiszexuális vagyok és nő.

Vonzódtam már szexuálisan férfihez, de nem erősen, ha nem voltam szerelmes.

Egyébként talán a legnagyobb különbség, hogy a szexuális vonzalmat a lábunk között érezzük, a szerelmet pedig közhelyesen mondva a szívünkben. De az is lehet, hogy az agyunkban vagy a gyomrunkban.

Voltam úgy szerelmes, hogy a férfi közelében reszketett a kezem, belém vágott a villám a tekintetétől, süllyedni kezdett a gyomrom, elfulladt a hangom, nem fogott az agyam és mindez egyszerre...

És ő mindebből mit érzékelt? Azt, hogy én baromira vágytam rá szexuálisan. Pedig esküszöm, abban a pillanatban a szexuális vágy volt az utolsó, amit éreztem. Ugyanakkor mégsem lőtt teljesen mellé, mert soha senki olyan erős szexuális vonzóerőt nem gyakorolt rám, mint ő.

2021. febr. 5. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami az állat és ember között, meg ami az agy és egy nemi szerv között.
2021. febr. 5. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális vonzalom eredhet csak vágyakból, vagyis bármilyen érzelmek nélkül is lehet szexuálisan vonzónak találni valakit. Akibe szerelmes az ember, ahhoz is vonzódik szexuálisan, vagyis megvannak a vágyak, de ezen kívül mély érzelem, és érzelmi kötődés is kialakul az érintett személy iránt. Ez a fő különbség a szeretkezés és a szexelés között. Az utóbbi főként a vágyak kielégítésére irányul, a szeretkezés viszont nem csak arra irányul, hanem az érzéseink testi úton történő kifejezésére is és mivel önzetlen legalább fontos, ha nem fontosabb a másik félnek való örömadás, boldoggá tétele. A szexelés az önzőbb mivel főként a saját vágyaink megélése az elsődleges és csak másodlagos hogy a másik felet boldoggá tegyük.
2021. febr. 5. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemnél meg akarod ismerni. Hogy vajon milyen lehet. És nem azért akarod tudni, hogy mondjuk mi a kedvenc kajája, mert akkor tudsz élvezkedni az infon, hanem azért mert érdekel.
2021. febr. 6. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerelemnél, ha együtt alszotok és te előbb ébredsz, akkor minden szexuális töltett nélkül megsimogatod a haját.

Szerelem az szeretet és vágy egyszere.

2021. febr. 6. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!