Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség az erős szexuális vonzalom és a szerelem között?
Nem csak szexelni akarok vele, hanem beszélgetni, programok csinálni, jövőt tervezni, stb.
Kezdetleges fázisban lesarkitva, minden szabadidőm vele tölteni. Sokat gondolok rá, figyelek rá, a kedvében akarok járni.
Ilyesmi.
Szerintem az igazi szerelem mindig erős szexuális vonzalommal jár, de annál több. Hogy az erős szexuális vonzalom létezhet-e szerelem nélkül, azt nem tudom, nálam nem, de én demiszexuális vagyok és nő.
Vonzódtam már szexuálisan férfihez, de nem erősen, ha nem voltam szerelmes.
Egyébként talán a legnagyobb különbség, hogy a szexuális vonzalmat a lábunk között érezzük, a szerelmet pedig közhelyesen mondva a szívünkben. De az is lehet, hogy az agyunkban vagy a gyomrunkban.
Voltam úgy szerelmes, hogy a férfi közelében reszketett a kezem, belém vágott a villám a tekintetétől, süllyedni kezdett a gyomrom, elfulladt a hangom, nem fogott az agyam és mindez egyszerre...
És ő mindebből mit érzékelt? Azt, hogy én baromira vágytam rá szexuálisan. Pedig esküszöm, abban a pillanatban a szexuális vágy volt az utolsó, amit éreztem. Ugyanakkor mégsem lőtt teljesen mellé, mert soha senki olyan erős szexuális vonzóerőt nem gyakorolt rám, mint ő.
Szerelemnél, ha együtt alszotok és te előbb ébredsz, akkor minden szexuális töltett nélkül megsimogatod a haját.
Szerelem az szeretet és vágy egyszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!