Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha gyakran mondom a páromnak hogy félek hogy megcsal, akkor jobban meg fog csalni?
Figyelt kérdés
Ez nem az én esetem, csak egyszerűbb volt igy leírni röviden a kérdést.
Egy kedves barátnőm nagyon gyakran mondja, hogy fél hogy megfogja csalni a pasija. Társaságunkban a srácok szerint pont emiatt fog félrelépni a srác. Miért? mi ennek a pszichológiája?
2021. máj. 23. 20:43
2/10 anonim válasza:
Igen, amitől fél az ember, az bekövetkezik.
3/10 anonim válasza:
Főleg, ha ezt a pasija is hallja, onbizalomhiany a lány részéről. Egy ideig lehet ezt hallgatni, és mondani, hogy dehogy, nem foglak stb.. De ha mindig ezzel nyustoli a srácot, unalmassá válik és lelep.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszek ebben :) de köszi!
2021. máj. 23. 21:06
5/10 anonim válasza:
Nem nem hit kérdése, millió példát tudok mondani az életemből. De te tudod.
6/10 anonim válasza:
Vagy csak szimplán elege lesz és már csak azért is megteszi megha nem is akarna annyira..
7/10 anonim válasza:
Aki alapból nem csalná meg, az emiatt sem fogja, de simán szakíthat vele. Nekem baromi rosszul esne, ha a barárnőm ennxire nem tudna bízni bennem. Bizalom nélkül meg nincs kaocsolat.
8/10 anonim válasza:
Én nem megcsalám, ha alaptalanul ezzel fárasztana, hanem kiraknám idővel. Engem ne zaklasson senki a paranoiájával, ha sosem adtam rá okot.
10/10 anonim válasza:
Addig duruzsolta hogy végül mikor alkalom adódott megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!