Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki szerelmesebb lesz a szeretőjébe, mint a párjába valaha volt?
Primitív az, aki ezer kérdést ír ki, csak azért, hogy megerősítést kapjon vadidegenektől, hogy a kanja igazából őt szereti, nem a feleségét.
Ku.rvára mindegy, hogy ki mit ír, hogy jut merre pontozol, vagy hányszor írsz ki kérdést százon. Ez semmit, de semmit a világon nem változtat a férfi érzésein. Se ennek a viszonynak a kimenetelén.
Mondjuk csináld azt, hogy minden kiírt kérdésért egyszer le kell xopnod, minden általad írt válaszért jár egy bünti anál. Még idén elvenne feleségül. Vagy legalábbis nem írnál többet.
Feljövök heti egyszer, és az egész oldal tele a szeretős kérdésekkel. Ezen kívül talán még két incel írt ki megint valami agymenést.
Mi a fene történt ezzel az oldallal?
Kérdező, te fel mered vállalni a neved? Kíváncsi lennék, hogy tényleg csak te írsz ki kérdést, vagy az inceleknek van igazuk, hogy ennyi nő hajlandó osztozni a pasin.
De ha csak te írsz, akkor tedd már fel magadnak a kérdést, hogy miért érsz rá ennyire?
De egy ember vagy. Láttalak ma más posztnál is.
Szeretnéd azt hinni, hogy az országban egyetlen szerető van csak.
Innentől nem szeretném, ha az agymenésedről szólna a kérdésem, mert kvra nincs közöd ehhez a témához.
Másoknak köszönöm a válaszokat, innentől nem reagálok ennek a degenerált nőnek, mert csak lehúz a szintjére, és ilyen mentális betegséggel küszködő emberrel nem óhajtok többet egy sort se váltani
Értem, de én egy szimpla kérdést tettem fel. Mivel írták páran, hogy igen van, más meg, hogy szerinte nincs. Így valószínűleg van ilyen is :)
Nem témázgatni szeretnék róla, csak kíváncsi voltam, lehet -e, hogy elveszel valakit majd évek múlva jössz rá, egy másik szerelemnél, hogy olyat még nem éltél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!