Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lenne egy kérdésem: ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem: ha valaki azt mondja, hogy akivel megcsalta a párját, nem szerette, akkor mennyire szeretheti a párját?

Figyelt kérdés

Mármint mikor azzal érvelnek, hogy csak a párom az igazi, a másik nem jelentett semmit. Ez hogy összeilleszthető?

-"Megcsaltalak drágám, , bár olyan miatt tettem kockára a kapcsolatunkat, aki ráadásul nem is jelentett semmit?"

Egy embert aki mindent jelent számunkra hogy csalunk meg valakivel, aki semmit sem?

2021. máj. 16. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nagy hazugság! Nincs is benne logika...
2021. máj. 16. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Egyszerű.

Járok a meló miatt több helyre az országban. Az egyik helyen csak 2 kajalehetőség van. Vagy a kisboltból valami, vagy a helyi kínai kajálda.

Nem szeretem a kínait. De egész napra kell meleg kaja, így rendszeresen eszen ott.

2021. máj. 16. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Mind ezt mondja! Nyilván testileg és akár lelkileg is jelent valamit, akivel félrelép. Az otthoni szerelem meg relatív, akár a megszokás is táplálhatja.
2021. máj. 16. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:

2# Ez már annyira fárasztó, hagyd el.

Nem vagyok kíváncsi olyanok véleményére aki embereket ételekhez meg tárgyakhoz hasonlítanak

2021. máj. 16. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Én nem szerettem azt akivel csaltam az exem

Jó pár hónapig kavartunk

Soha nem programoztunk, lelkiztünk, de még csak nem is beszélgettünk szinte semmiről.

Felhívtam vagy ő engem ha szükségem volt rá, megbeszéltük mikor hol találkozunk, meg volt az aktus és mindenki ment a dolgára.

Ez tényleg csak testiség volt mivel otthon nem kaptam meg és voltak vele gondok ... Szerettem a párom de voltak szükségleteim. Ennyi

2021. máj. 16. 15:25
 6/8 A kérdező kommentje:
5 Ez igen. Gondolom azért mégsem a párod volt a tökéletes és neki sem te, ha idáig jutottatok
2021. máj. 16. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Minden játékhoz ketten kellenek.

Aki azt akarja kihallani egy megcsalásból, hogy nem szerettem a másikat, az abba fog kapaszkodni.

Aki tovább lát, az megérti ez egy árulás, megalázás volt.

2021. máj. 16. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:
7 Hát igen, mondjuk ezzel nem tudok vitatkozni
2021. máj. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!