Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem: ha valaki azt mondja, hogy akivel megcsalta a párját, nem szerette, akkor mennyire szeretheti a párját?
Mármint mikor azzal érvelnek, hogy csak a párom az igazi, a másik nem jelentett semmit. Ez hogy összeilleszthető?
-"Megcsaltalak drágám, , bár olyan miatt tettem kockára a kapcsolatunkat, aki ráadásul nem is jelentett semmit?"
Egy embert aki mindent jelent számunkra hogy csalunk meg valakivel, aki semmit sem?
Egyszerű.
Járok a meló miatt több helyre az országban. Az egyik helyen csak 2 kajalehetőség van. Vagy a kisboltból valami, vagy a helyi kínai kajálda.
Nem szeretem a kínait. De egész napra kell meleg kaja, így rendszeresen eszen ott.
2# Ez már annyira fárasztó, hagyd el.
Nem vagyok kíváncsi olyanok véleményére aki embereket ételekhez meg tárgyakhoz hasonlítanak
Én nem szerettem azt akivel csaltam az exem
Jó pár hónapig kavartunk
Soha nem programoztunk, lelkiztünk, de még csak nem is beszélgettünk szinte semmiről.
Felhívtam vagy ő engem ha szükségem volt rá, megbeszéltük mikor hol találkozunk, meg volt az aktus és mindenki ment a dolgára.
Ez tényleg csak testiség volt mivel otthon nem kaptam meg és voltak vele gondok ... Szerettem a párom de voltak szükségleteim. Ennyi
Minden játékhoz ketten kellenek.
Aki azt akarja kihallani egy megcsalásból, hogy nem szerettem a másikat, az abba fog kapaszkodni.
Aki tovább lát, az megérti ez egy árulás, megalázás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!