Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsaló és szerető között működhet a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha mégis összejönnek, akkor mekkora lesz a bizalom köztük?2021. máj. 16. 00:52
11/23 anonim válasza:
10 Te próbálsz bizonygatni valamit, de minek?..
12/23 anonim válasza:
Én? Hidd el, hogy tudom, hogy nem lehet téged meggyőzni semmiről. Ha több nős embernek is a szeretője voltál, akkor tény, hogy az értékrended nagyon nem ott van, ahol az enyém. Szerencsére. :)
13/23 anonim válasza:
Én szívem elég jó értékrenddel rendelkezem, megnyugtatlak :)
Hogy szeretem a független életet és a jó szexet, az legyen az én gondom :) És a tiéd meg hogy velem foglalkozol ;)
14/23 A kérdező kommentje:
Ha valaki bízni tud egy hűtlen férfiban, (mindegy, hogy hányszor volt az) akkor egészségére.
2021. máj. 17. 20:42
15/23 anonim válasza:
Én tudok 😍
Minek kérdezel ilyet, ha nem fogadod el, hogy más tud. Vagy elfelejtetted, hogy erről a profilról írsz :D ?
Sokan válnak és házasodnak újra a szeretővel, és lám működik.
Ez le kéne már nyelni
16/23 A kérdező kommentje:
"Vagy elfelejtetted, hogy erről a profilról írsz :D ?"
Ezzel még inkább nevetségessé teszed magad.
Én nem azt írtam, hogy nem tudom elhinni vagy elfogadni. Hanem, hogy ha vállalja valaki ezt a feladatot, remélem jól fog működni a kapcsolat, mert én nehezen bíznék. Ennyi az egész.
2021. máj. 17. 20:53
18/23 anonim válasza:
Nekem a volt szeretőm a feleségem. És eszem ágában sincs megcsalni.
19/23 anonim válasza:
18 Ilyeneket ne írj :D Ezt meg se látják, csak egy lepontozás erejéig :D
20/23 anonim válasza:
18-as: nyugodtan írj, amit szeretnél. Mennyi ideje a szeretőd/feleséged amúgy, ha szabad megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!