Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsaló és szerető között működhet a kapcsolat?
Én bíztam benne. Egészen addig míg nem láttam hogy színészkedik otthon. Tudom most is, hogy ez csak mímelés, de engem roppantul zavart. És persze fájt.
Ment volna, minden nap egy kisebb halál árán
4 Hű de buta gondolat. Miért csalná meg? Igen, aki sorozatosan megcsalja a párját, mert hajtja a vére, igen, de sokan egy rossz kapcsolatból lépnek ki így, vagy próbálnak lépni.
Nézz szét inkább, mint ilyen sztereotípiákat puffogtatsz, mert sokan választják a szeretőt és nem csalják meg.
Egy kapcsolatban ahol így csalnak-egy emberrel hosszabb távon-ott lehet lesz újabb megcsalás, mivel az adott!kapcsolatban hiány van.
Ettől még a megcsaló nem lesz örökre hűtlen minden kapcsolatában, de ha ez valakit megnyugtat
Mondom, hogy bután látod, de nyugodtan fújd. Én személy szerint is ismerek ilyen párt, itt is sokan leírták, hogy a szeretőt választották és már 5-15 éve ők egy pár.
De persze a megszokott megoldás a megcsalás. Nehogy eszedbe jusson, hogy netán egy elhidegült kapcsolatról beszélünk és nem minden megcsaló megy máshoz minden problémával.
Meglepő vagy sem legtöbben már akkor találnak mást, mikor ÉVEK óta nincs rendben köztük semmi, és jön valaki akit megszeret. Ennyi
"A szeretők szeretik azt elhitetni magukkal szerintem, hogy ők különlegesebbek, mint az egykori feleségek" 🙄🙄
Te tuti nő vagy, ilyen nincs. Miért hinné? Ezt miből vontad le? Persze hogy sok esetben jobb, mert ha őt választják, ő lesz a párja. De nem jobb. Ő jó párja, az exe pedig nem volt
Én voltam szerető, sosem voltak ilyen kényszeres, versenyzős gondolataim.
Volt olyan akinek a felesége egy szürke egér volt, volt akinek egy szép nő. Ezt megállapítottam és kb. ennyi. Meg ismertem a természetüket tudtam hogy ők miben másabbak.
És ha tetszik ha nem legtöbbjük pont azért hazudik, mert szóba sem jöhet a válás. Közös pénz és gyerek mellett legtöbb férfi meghunyászkodik.
És most együtt élsz azzal, akinek a szeretője voltál?
Ezért próbálod ezt ennyire bizonygatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!