Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lát bele az életedbe igazán?
Van olyan ember az életedben, aki előtt nem kell álarcot viselned?
Szerencsés vagy, hogy van kinek elmondani, hogy mi zajlik benned?
Vagy egyedül vagy?
(házas fél, szeretővel, amit nyilván nem lehet elmesélni a családnak)
Tedd azt, amit a "többiek". Írj ki naponta ötven kérdést, hátha kapsz egy-egy választ, ami megerősít. A többi ezer választ hagyd figyelmen kívül.
Ezt ismételd naponta, hónapokon keresztül.
11 Sajnos évek alatt csak ilyen közös barátok lettek, pedig nagyon kéne valaki, akinek elmondhatnám. Szörnyen feszít, és még jobban, hogy úgy kell csinálni, mintha minden rendben lenne idehaza.
13 Milyen gondod van? Miért írnám ki ötvenszer? Miben várok megerősítést?
Gondolom most kötekedni próbáltál
Nekem leírhatod privátban, csak nem biztos, hogy rögtön válaszolok (lehet pár napon belül).
Nem ítélkezem, most én is fordulópontos helyzetben vagyok (nem csaltam meg, de érezni kezdtem valaki iránt kicsit többet, mint kellene).
Én gyerekkori barátnőmnek sem beszéltem erről, egy "újabb" barátnőnek viszont igen, mert idősebb és tapasztaltabb, ő sem ítélkezős.
Én mindent anyumnak mondok el. Ha lenne pasim és épp meg akarnám csalni, valószínűleg azt is elmondanám neki.
N
Nem csinálhatok úgy, mint aki másra gondol 💁♂️
El, gondolom.
Normális családnak látszunk.
Mint ahogy itt olvasgattam, más is él így, csak nem írták le sosem hogy hogy kezelik. És gondoltam itt most fogok kapni választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!