Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért szidjátok a szeretőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidjátok a szeretőket?

Figyelt kérdés

-Barátnőmet ferje 2 év alatt 8-szor csalta meg, barátnőmnek mégis az anyagi biztonság fontosabb.

- Kollégámmal felesége 1 éve nem szexel, mit gondol az asszony a ge.i kiszivárog belőle?

Ugyanmár ilyen fos kapcsolatoknál miért a szerető a hibás?

Legtöbb feleség tisztában van azzal hogy megcsalják... mégis az anyagi biztonságot válasszák...

2021. máj. 12. 15:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes mennyire nem tudják elfogadni egyesek, hogy nem mindenki akar házasságot, meg 5 gyereket 🙄
2021. máj. 12. 18:48
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

Azt nehéz elfogadni, hogy ha te nem akarod, akkor belemászol a más házasságába, és addig kevered a kakit, amíg tönkremegy. Tíz esetből kilencszer pár hónap alatt vége a pasival, hiába hiszitek, hogy mindenben jobbak vagytok, mint a feleség. Aztán jön a következő foglalt férfi. Lehetőleg házas, kisgyerekes, mert kell a kihívás, hogy őt is ágyba tudod vinni. Aztán pár hónap, és újra megy a sírás, hogy miért nem válik. De majd te lebuktatod, persze csupa jóindulatból.

Annyi ilyet láttam, annyi ilyen nőcske van. A vicc az, hogy pasi ezt ki is használja. De biztosan szeret. Téged is. Meg az előző nyolc szeretőjét és a következő tízet is.

Szerinted miért mondja egyre több férfi, hogy évekig szingli, de ha becsajozik, tapadnak rá a könnyű nők?

2021. máj. 12. 19:15
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Házas ember ( tök mindegy ffi vagy nő) ha csal, sz.r alak.

Csak magára gondol, hülyíti a házastársat és a szerető is.

A történetek egyik verzióját látjuk, halljuk, nem tudjuk a valóságot.

2021. máj. 12. 20:32
 24/30 anonim ***** válasza:
23%

"Azt nehéz elfogadni, hogy ha te nem akarod, akkor belemászol a más házasságába, és addig kevered a kakit, amíg tönkremegy."🤣

Olyan hangosan felnevettem, sztem erre még a szomszéd is felfigyelt :D

Kösz a nevetést :D

Te hány éves vagy? 5?

Persze adott egy tökéletes kapcsolat és jön a csúnya szerető és jól megrontja az egyik felet és tönkreteszi a szép házasságot :D

És igen, kb. mindenben jobb vagyok a nejénél :D

Már családos, nincs hova szintet ugranom :D Ágyba nem kellett vinni, ő vitt engem :) Kb. le se tojtam, mikor már a küszöböm rágta :D

Most mondd meg :D hát hogy nem szégyelli magát :D Jött és tönkretette az ágyam rugóit :D

És cicám megsúgom egy ex-szeretőmmel sem azért lett vége, mert hú igazából a feleségébe volt szerelmes, de nyugtasd magad ezzel. :)

Ja és egyiknél sem sírtam, hogy váljon, az kéne meg. Mosd csak te a szros gatyáid és neveld a kölykét :)

Te kis butus :*

2021. máj. 12. 20:35
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

#24:

Ez elég szánalmas.

De ha téged ez boldoggá tesz: felőlem minden hűtlen ku.rvapecérrel tönkretehetsz egy ágyat, miközben a nejére gondolsz.

2021. máj. 12. 21:31
 26/30 anonim ***** válasza:
17%

Nejére? Miért gondolnék? Most se a nejére gondolok :D

El vagy te tájolva, ha komolyan gondolod, hogy érdekel bárki felesége.

Sőt amint elkezdenek vakerálni az otthoni helyzetről, már állítom is le őket. Kit érdekel?

2021. máj. 12. 21:39
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a kérdező ezen a példán kapott igazán választ arra, hogy miért szidják a szeretőket. XD
2021. máj. 12. 23:31
 28/30 anonim ***** válasza:
72%

#22! Félreértések elkerülése végett tisztázzuk, én nem a szerető vagyok, akivel itt veszekszel, ez az első kommentem.

De olyan ellentmondásokat írtál, hogy már bántja a szemem."...addig kevered a kakit, amíg tönkremegy."Pár sorral lejjebb: "De biztosan szeret. Téged.Meg az előző nyolc szeretőjét és a következő tízet is." Értem. Tehát van egy tökéletes kapcsolatod a férjeddel, amiben a 9.szerető addig keverte a szart, amíg tönkrement. Ha ő nincs, akkor turbékolnátok, mint a galambok. Természetesen a következő 10 szeretőt se szerette a férjed, de téged, akit a 19 nővel csalt, a sírig szeret, sőt, azon túl is. Bocs, de itt a feleség sokkal szánalmasabb. A szeretőnek még van esélye boldog kapcsolatra, normális, hűséges férfival, a feleségének meg marad az a balf.sz, mert tűri. Nem a szeretőt használja ki a pasi, mert az egy win-win helyzet. Addig tart, amíg a nőnek is jó. A kihasznált fél a feleség, aki a 19 szerető után mossa a g.cis gatyát.

2021. máj. 12. 23:40
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
28 Ott a pont
2021. máj. 13. 00:17
 30/30 anonim ***** válasza:
48%
#28 tökéletesen leírtad👍
2021. máj. 13. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!