Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a több mint 5 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a több mint 5 éve tartó kapcsolatok mekkora részénél történik megcsalás?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan ezt titokban tartják és nem derül ki soha, ezért számomra nehéz ezt megbecsülni...

A többség, akinek ennyi ideje tart egy kapcsolata, talán azzal az emberrel állapodik meg, vállal házasságot, gyereket.

Hányad része lehet a már régóta tartó kapcsolatoknak az, ahol legalább az egyik fél legalább egy alkalom erejéig félrelép?

2021. máj. 12. 11:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szerintem sem kell mások kapcsolatába beleszólni. Ha nekik így jó...

Arra kíváncsi volnék, hogy férfi vagy nő vagy, illetve hogy milyen korban.

2021. máj. 12. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Ki szól bele? Csak lesajnáluk és kinevetjük :D

Majd tegye fel a kezét, aki szeretne ilyen párt magának, de az is jelentkezhet, aki szerint ő ezt simán megtenné azzal, akit szeret

2021. máj. 12. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
35%

12. Vannak it jópáran akik bármeddig lehajolnának csak hogy legyen párjuk.

Ez még nem is sok ha rendesen védekezik akkor én így is belemennek.

2021. máj. 12. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13 Jó, hát gondolom szűz vagy még 45 évesen :)
2021. máj. 12. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem de az hogy egyszer voltam nővel az nem változtat azon hogy mennyit ér nekem egy párkapcsolat.

Bár én inkább úgy értetem a dolgot hogy nyitót párkapcsolat párti vagyok.

2021. máj. 12. 16:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott, az más. Mert akkor a másik el tudja dönteni, hogy neki belefér-e. De a másik háta mögött dugni olyan felkiáltással, hogy ez tök oké, mert én így szeretem a párom, na a több, mint vicc.
2021. máj. 12. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
11, nő vagyok, 30 éves.
2021. máj. 12. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
14 éve vagyunk együtt, igazából meguntam folyton várni rá. Várni h foglalkozzon velem, esetleg bókoljon nekem v max annyit h legalább megöleljen, beszélgessen velem. Meg azért az is jól esne ha nem felejtené el évek óta a szülinapom, meg nem keverné össze az ex asszonyáéval.. szóval unom. Most jött az életembe egy lehetőség, ezek fényében nem biztos h kihagyom. Eddig sose csaltam meg őt. N
2021. máj. 12. 20:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18 Neked lesznek majd érzéseid. Tipikus példája vagy az elhanyagolt, érzelmileg is elhanyagolt házastársnak.

Teszem hozzá meg is értem. Én ha tudnék válnék.

Főleg az akaszt ki mikor valaki leírja, hogy meg sem ölelik

Ez milyen szint már? Hogy lehet úgy élni, hogy a párod így átnéz rajtad?

2021. máj. 12. 20:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem pont ugyan ez volt a kérdés, de szerintem neked is érdekes lesz. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2022. máj. 22. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!