Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel ki ért egyet?
Kiragadtam egy másik posztból:
"A nok nem (csak) a szex miatt csaljak meg a ferfit, hanem altalaban epp azert, mert torodest nem kapnak otthon. Csak a ferfiak ilyenek, hogy nekik eleg egy nemiszerv es mar elcsabulnak, mindegy milyen kiraly dolguk van otthon minden teren :)"
Valóban egy nő érzelmeket keres, míg egy férfi csak puncit? Férfiaknak nincsenek érzelmeik? Ők nem lehetnek elhanyagolva úgy egy kapcsolatban, hogy vágynak a törődésre, beszélgetésre, értelmes időtöltésre?
9.
Ezek az idézetek mindkét oldalról primitívek, az ősközösség morális és szellemi szintjén állnak ezek a "bölcsességek".
11 Hát komolyan feldobod az estém :D
Ősközösség morális szintjén :D
Látod? Áltatod magad. Biztos téged szeret, rád gondol, a másik semmit se jelent... azért tojik a fejedre, és azért tudja játszani a boldog kiscsaládot. 😂
Az ember akkor boldog, ha primitív igényei kielégülnek.
Olvasni is szoktad a gyakorit, vagy csak foshod a kérdéseket?
Pasis kérdés: Miért nincs szex?
Vagy mert nincs nő, vagy mert a felesége nem szexel vele.
Csajos kérdés:
A pasim hazudik, a pasim megcsal, a pasim ingyenélő, a pasim nem csinál otthon semmit, a pasim agresszív....ééés nem jó a szex vagy nincs szex, vagy nem is akarok szexelni, mit tegyek.
Ugye?
Arról még nem sokan panaszkodtak, hogy a másik nem olvas Voltaire-t, nem ismeri fel Vivaldit, nem tud thai kaját főzni... De azért játszhatja mindenki a sznobot, akinek a Holdig ér az intellektusa. Csak utána ne azért írj ki óránként egy kérdést, mert vonyít a puncid a szeretőd után.
Én azt imádom, amikor teljesen ismeretlenül leírják az emberek egymást mindenféle hulladéknak. Nálam ez jelenti a tökéletes közönyt a másik felé, ugyan már kit érdekel hogy milyen vagy valójában, te egy utolsó féreg vagy és pont. Hogy kinek milyen a múltja, a jelene, a habitusa, hogyan nőtt fel, mit kapott és látot, mi mit váltott ki benne az már smafu.
Sebaj, általánosítsunk. Nos, maga az általánosítás a leggyalázatosabb emberi tulajdonság, a történelem már bebizonyította párszor, hogy a legpusztítóbb is. Nem baj, a gyk-n erre épül ez a fórum.
A férfiakat csak a pna hajtja, ősbarbár az összes, nyersen eszik a húst, szőrösek és böfögnek. A nőt a tulajdonuknak képzelik, emiatt állati szintre sorolják őket, és persze rendszeresen verik. Alkalmatlanok a családhoz, a gyerekhez, tehetségtelenek, nagyon buták.
Ezzel szemben a nők a tisztaság jelképeis, szorgosak, érzelmesek, önzetlenül lesik a férfiak vágyait. Önfeláldozók, a létező összes munkát napi rendszerességgel elvégzik, nagyon olvasottak, képzettek, genetikailag a férfiak felett állnak torony magasan. Csak egyelőre a férfiak brutális agressziója miatt még nem érték el a vezetői szerepet.
Kb. ezzel összefoglaltam a gyk. "felnőtt párkapcsolatok" rovatát. Nagyjából ezek mentén megy a vita már vagy 8 éve.
Te konkrét elmeháborodott vagy. Gőzöd sincs ki vagyok, de jelzem szoktam olvasgatni, és te MINDENHOL ott vagy, mindenkire ráfogod, hogy szerető, vagy szemét pasi, lúzer feleség, és raksz ilyen kényszeres smiley-kat.
Szóval igen, látom az ámokfutásaidat, szerintem kezeltesd magad.
13.
Elég gyenge trollkodás, szándékosan provokatívan megfogalmazva. Tipikus "gyakoris alapkomment".
14 . Köszi, ennél jobban nem tudtam volna én sem megfogalmazni.
Kb. én is ezt látom. És ha felteszek itt egy kérdést, egy két kretén mindig betalál, mintha tudná, mi motivál mikor kérdezek.
De mindegy is, igaz nagyon, amit írtál.
Szeretem, amikor valaki úgy ír ki kérdést, hogy csak egy választ képes elfogadni.
Az idézettel nagyjából egyetértek. De azért elég sok nő is tart szeretőt csak a szexért, érzelmek nélkül.
Néhány férfi is elsősorban érzelmekre vagyik. A prostik is mindig ezt mondják, hogy sokan csak törődésre, barátnő feelingre vágynak. De azért 99% mégis csak a punciért fizet.
Az viszont a legtöbb esetben igaz, hogy mindenki, férfi és nő is, a saját érzelmeit vetíti ki a másikra. Sokan élnek hatalmas tévedésben. Attól, hogy az egyik halálosan szerelmes, még lehet, hogy a másiknak ez csak fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!