Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel ki ért egyet?
Kiragadtam egy másik posztból:
"A nok nem (csak) a szex miatt csaljak meg a ferfit, hanem altalaban epp azert, mert torodest nem kapnak otthon. Csak a ferfiak ilyenek, hogy nekik eleg egy nemiszerv es mar elcsabulnak, mindegy milyen kiraly dolguk van otthon minden teren :)"
Valóban egy nő érzelmeket keres, míg egy férfi csak puncit? Férfiaknak nincsenek érzelmeik? Ők nem lehetnek elhanyagolva úgy egy kapcsolatban, hogy vágynak a törődésre, beszélgetésre, értelmes időtöltésre?
Ne áltasd magad. Nekik két dolog kell: punci és kényelem.
A kényelembe beletartozik minden: kaja, tiszta otthon, rendezett hitelek, mamahotel, kinek mi a prioritás.
Ne áltassam magam? Mivel?
Én szimplán nem értem az ilyen szexista, férfigyűlölő hozzászólásokat
Mint a tied is. Gondolom nincs normális kapcsolatod
Érdekes nekem minden férfi az életemben szelíd lelkű volt, és igenis igényelte a törődést.
Kb. olyat tudok még elképzelni, mint 1-es ír, hogy játssza a keményet, de hogy ilyen felszínesek legyenek. Nem értem az ilyen keserű kommenteket.
Ennél már csak az a jobb, mikor látom hogy visszatérően van valaki aki leírja, hogy férfiaknak nincsenek érzéseik. És ennyi.
10 ok amiért a férfiak hulladékok" 🤣
amúgy egyetértek. Én sem értem. Úgy sejtem, hogy vagy keserű nőktől, vagy olyan férfiaktól jön, aki így leplezi, hogy mindig elutasították
#5:
Teljesen jó a házasságunk, mivel mindkettőt megkapja.
"Teli has, üres zacskó."
Ahogy én is megkapom, ami kell. "Egy nőnek nem kell más a boldogsághoz, mint egy megbízható, szorgalmas férfi, és jó szex." Lehet szóvirágokat hímezni, de ebben a lényeg akkor is benne van.
Ha szerinted nem, akkor csak áltatod magad.
Valószínűleg okkal pörögsz a témán egész nap. Biztos szuper a kapcsolatod...
Hát ha te nő vagy, én szégyellem magam helyetted is...
Elég egyszerű teremtés vagy, lássuk be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!