Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért figyelgeti őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért figyelgeti őt?

Figyelt kérdés

Férjem egy ideje figyeli a szomszéd nőt. Amikor a nő kiviszi a gyerekét a hátsó udvarra, a férjem már ott is terem és ha nem is feltűnően, de nézegetik egymást. Tegnap bement a hátsó kerti szerszámosba, aminek az oldalán van egy kisebb ablak és a nő hátsó udvarára nyílik. Pár perc múlva jött ki a nő a kislánnyal. A párom ott állt bent az ablaknál és legalább 15 percig csak bámulta, anélkül hogy ezt a nő látta volna. Ezt én végignéztem a házból. :(

Azt nem említettem hogy a nő elvált. Lehet csak egyoldalú? Vagy valami lehet köztük? Várjak még, vagy kérdezzek rá a páromtól?

2021. máj. 11. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Unokatestvérem dettó ezt csinálja. Először azt hittem képzelgek, de a szüleim is megjegyezték, hogy amikor vendégségben voltak ott, a szomszéd lányával feltűnően sokat diskurált a kert végében. Amikor ott voltam csak az tűnt fel, hogy a csaj kijön haspólóban, meg nagyon mini naciban, és unokatesóm félmeztelenül odament beszélgetni. Eléggé jól nézett ki a nő. Valahogy a gesztikuláció volt furcsa nekem. És az is feltűnt, hogy ilyenkor a felesége idegesen kérdezte bent a gyerekektől, "hol van apátok".

Én csak ültem kussban, meg nem szabad előre kombinálgatni, bármi lehet, itt is sokat beszélgetnek a szomszédok. Csak mégis furcsa volt. A csaj ilyen enyhén pucsítva dőlt neki a kerítésnek.

Ez a szürkezónás érdekes.

2021. máj. 11. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Ja elnézést, unokatesóm végül is nem kukkol.

Nem lehet, hogy bambult a férjed, vagy naiv vagyok? :D

2021. máj. 11. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy nem kolcsonos, vagy nem allna szandekaban lepni, de hogy nagyon odavan a noert, az biztos.
2021. máj. 11. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én kivárnék, figyelném a férjemet.
2021. máj. 11. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
8 neked nincs férjed ugye? Tipikus sárkány mentalitás. Jól leteremtem, attól mindjárt engem fog szeretni....
2021. máj. 11. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Ez nem kukkolás. Kukkolás lenne, ha meglesné a lakáson belül vagy mikor fürdik ilyenek. Megfigyeli ez tény.

Te kérdező magad is tudod, hogy miért.

Ezzel nehéz bármit kezdeni. Én is lapítanék.

De egyet fogadj el tőlem: a megcsalás nem az ágyban kezdődik.

Lehet sosem fog neki összejönni, de rajtad múlik észreveszed-e, hogy mennyire vágyik rá.

Egy kis nézelődés még nem árt . De ha az én párom egyre többet töltene el azzal, hogy a szomszédot nézegesse, leültetném és azt mondanám, beszéljük meg. De őszintén. És mikor ellenkezne, hogy nem is, már fel is állnék. Ezzel eléred, hogy kiteregesse a kártyáit.

Innentől lehet bármit kezdeni.

De saját házad táján sem ártana sepregetni. Te milyen feleség vagy? Milyen a kapcsolatotok? Van elég szex? Van közös program? Ilyenek

2021. máj. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!