Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak hogy megcsaltam?
Figyelt kérdés
Már 1,5 éve együtt vagyunk, és mikor összejöttem vele kb rá egy hétre egy házibuliban csókolóztam egy fiúval. Nem éreztem iránta semmit, de sokat ittam nagyon. Azóta nem ittam egy kortyot sem, nagyon szégyellem magam, viszont a barátomat annyira nagyon szeretem, hogy belehalnék, ha elveszíteném. De komolyan. Nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e neki elmondani. Azóta nagyon sokat változtam, és átértékelődött bennem minden. Nagyon gyerekes voltam akkoriban. Egy fiúval sem beszélek már a barátomon kívül. Ha elmondanám, szerintem szakítana velem, és esküszöm ha vissza lehetne csinálni én megtenném. Légyszi csak normális válaszokat adjatok. Amit leírtam, pedig őszintén írtam, és nem azért hogy magamat dicsérjem.2021. máj. 10. 17:58
11/13 anonim válasza:
#9: Ilyen szexista szovegek is naponta jonnek noktol. Mar tobb ebbol is, mint ferfiaktol.
(By egy srac, aki sosem lepne felre, de megcsaltak.)
12/13 anonim válasza:
Ne mond el. Itt a gyakorin minden kis megcsalásra rögtön mindenki rávágja, hogy "szakíts!", végén még a pasidnak is telebeszéli a fejét valaki ezzel. Rég volt, semmiség volt, nem kell minden apróságról tudni mindenkinek.
13/13 anonim válasza:
Dehogyis,hallgass,nem lenne semmi értelme hogy elmondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!