Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bebukás után, vagy majdnem bebukás után miért színészkednek az emberek?
Nem lenne nagyobb megkönnyebbülés bevallani?
Mire jó még utána is eljátszani a nagy szerelmest, aki megbotlott és a párodat meg nézni, hogy ő meg úgy csinál, mint aki elhiszi?
10
Én se fogalmaztam volna másképp. Se előtte, se közben, se utána nem oldják meg, így nem értem, hogy hogy várják a javulást.
Mondjuk ahol egyik sem tesz, szerintem ott már nem is érdekli őket, vagy nem tudom, de hogy inkább homokba dugják a fejüket.
Inkább úgy mondanám, hogy pár jó nap, meg hét megcsalás után mikor próbálja mindkét fél eltussolni, majd vissza a szürke hétköznapokba.
Nem értem így mi értelme. Hiszen a megcsaló okkal csalt, mégsem mondja, mert tudja nem lesz változás. Megcsalt sem mond semmit, pedig tudja vagy sejti, és bizonyára neki is lenne egy-két szava. Ezért marad minden a régiben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!