Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Szerető vagy biztonság?

Figyelt kérdés

Adott egy 10éves párkapcsolat, jelenleg távkapcsolat...betoppan a képbe egy kedves aranyos szomszéd pasas, aki ugyancsak egy komoly párkapcsolatban él. Amikortól ismerjük egymás bizsereg köztünk a levegő, de most elindult a lavina. Jó érzés újra nőnek, kelendőnek és csábítónak érezni magam, jól esnek a bókok, és hiányoznak a lopott csókok az életemből. A szex kizárva, tehát egy határt meghúztam. Egy kis flört nem a világ vége, vagy igen? Ez már szeretőnek számít? Nem tudom hogy belemenjek a játékba vagy ne? Túlzottan csábító a egész helyzet. Tinédzser koromra emlékeztet és nagyon hiányzik egy kis ‘ereszd el a hajamat’, egy kis szórakozás, mint annó még szűzlány ként. Ti mit tennétek?

Tudom hogy a legócskább dolog a megcsalás, de sajnos nem tudom hogy mennyire áll még szilárd lábakon a kapcsolatom, ígéretemhez tartom magam, és kitartok a párom mellett míg ez a kellemetlen távolsági helyzet lejár, és megpróbáljuk kicsit feljavítani, de félő hogy nem sikerül.

2021. ápr. 30. 21:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a fő gond, hogy mire vágysz, hanem az,hogy alapból sz@r a kapcsolatod és elvágysz belőle, csak nem vallod be magadnak.

Ha valaki szerelmes és jó a kapcsolata, nem gondol ilyesmikre. feleslegesen húzod mindkettőtök idejèt. Vess véget a mostani távkapcsnak, ne játszadozz így, mert nem fogsz tudni leállni és ezzel átvered a barátod. Szabadon meg azzal flörtölhetsz akivel akarsz,de bár tiszta a lelkiismereted.

2021. ápr. 30. 21:50
 22/30 A kérdező kommentje:

#15 és #16

Annál egy kicsit korrektebb vagyok, megmondtam neki hogy szex nem lesz, sőt azt is megmondtam a szemébe hogy csak játszadozni, flörtölgetni szeretnék. Neki ez oké, legalábbis ezt állitja...

2021. ápr. 30. 21:50
 23/30 Savlekotő ***** válasza:
86%
Nem érted h hiába nem szexelsz vele már rég megcsaltad akivel vagy érzelmileg,es nem nem fogsz tudni megállni a határon..
2021. ápr. 30. 22:49
 24/30 Savlekotő ***** válasza:
86%
Ha neki ez jó hát szórakozzatok egymással,használjatok egymást ki,csak a csávódat mondjuk dobd ki,mert sok értelme nincs ha te nem vagy benne a kapcsolatodban már régen,és innen egy szalmaszál a testiség az aktuális játékszerrel.
2021. ápr. 30. 22:52
 25/30 anonim ***** válasza:
90%

Megcsalás fejben és nem ágyban kezdődik

Voltam szerető, hidd el

Nem az a gond a pároddal, hogy már nem megy és másra gondolsz, hanem hogy tisztességtelen amit csinálsz

Akkor is ha ott befejezed

Mert őt már nem szereted

Igenis állj fel és Szakíts

De ne a másik miatt

Azért mert nem vagytok már egymás mellé valók

Dolgozó, önálló nő vagy és félsz szingli lenni???

2021. ápr. 30. 23:36
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne lehetne szex?Előbb vagy utóbb úgyis az lesz a vége.
2021. ápr. 30. 23:54
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell annyira sajnálni a pasit, neki is kapcsolata van mégis meg akarja dugni a kérdezőt. Ugyanolyan gusztustalan.
2021. máj. 1. 04:50
 28/30 anonim ***** válasza:
80%

Neki elmondtad,csak flörtölni akarsz.

Büszke lehetsz magadra,korrekt hozzáállás.

Ja,a párodnak is és az ő párjának is elmondtad???

Mert,hogy velük kellene őszintének lennetek.

Ja,ez nem számít,bocsiiii

2021. máj. 1. 05:18
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

Ez már megcsalás. Azért a csalás szó az alapja, mert a párod háta mögött hazudozol, vele szemben nem vagy korrekt. Szerinted ő mit szólna, hogy "csak" randizgatsz meg csókolózol egy foglalt férfival? Ő minek nevezné?

A te esetedben tipikusan azért került képbe egy harmadik, mert valami hiányzik a kapcsolatból. Mivel távol van, így kvázi az egész.

Egyszerűbb és tisztább lenne vagy lezárni a mostani kapcsolatot, vagy rendezni. Azzal nem javítasz rajta, ha belezúgsz másba, és élvezed, hogy (szinte) szingli vagy. Most ásod meg a sírját.

Azt írod, hogy a pasi komoly kapcsolatban van. Te csak játszadozol, szórakozol... Biztos értékelni fogja ezt a másik nő is. Remélem, legalább gyerek nincs, és nem egy komplett családot szórakozol szét. Mosakodhatsz, hogy a nőhöz nincs közöd, nem neked kell hozzá hűségesnek lenni. De te tudsz róla, hogy ő van, és ennek tudatában kóstolgatod a pasit. Utána meg képes vagy a szomszédnődre mosolyogni, mikor összefuttok? Akkor is, ha lebuktok? Elég egy pletykás kukkolós nyugdíjas. Csodálatos jószomszédi viszony lesz. Remélem, albérlet, és nem saját. 😈

Lesz itt még sírás is.

2021. máj. 1. 07:30
 30/30 anonim ***** válasza:
36%
Legyél poliamór.
2021. máj. 1. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!