Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becézed a szeretődet?
Hogyan?
Van jelentősége, vagy érzelemmentes?
Nem szerető ugyan, szinglik vagyunk de laza kapcsolatban. Engem becéznek. Eleinte manókám voltam mert nála az vmi tömény cuki szeretetjelzo, nálam meg nagyon nem es jeleztem hogy ez engem irritál, azota most édesem vagyok.
En a nevén becézem nagy ritkán. Csak mivel befolyásos tekintélyes ffi, valahogy nem jön nekem a becézgetés a számra, hogy egy kvázi full gazdag vezetőt aki ráadásul domináns férfi is az ágyban, meg a kapcsolatban is, néha szexuálisan jo ertelemben véve agresszor vagy erőszakos is, plusz azutoversenyeken bajnok meg sorolhatnám, hogyan becézgessek mókuskámnak vagy ilyeneknek? :D
Becézem. Pl. Drága, Drágám, Édes,Édesem, Szívem, Sármosom.
Nem teljesen érzelemmentes, mert szerelmes ugyan még nem vagyok,de többet érzek,mint fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!