Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Becézed a szeretődet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becézed a szeretődet?

Figyelt kérdés

Hogyan?

Van jelentősége, vagy érzelemmentes?

2021. ápr. 28. 23:24
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
0%
Én úgy becézem a szerető hogy Radics Peti.
2021. ápr. 29. 00:20
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem szerető ugyan, szinglik vagyunk de laza kapcsolatban. Engem becéznek. Eleinte manókám voltam mert nála az vmi tömény cuki szeretetjelzo, nálam meg nagyon nem es jeleztem hogy ez engem irritál, azota most édesem vagyok.

En a nevén becézem nagy ritkán. Csak mivel befolyásos tekintélyes ffi, valahogy nem jön nekem a becézgetés a számra, hogy egy kvázi full gazdag vezetőt aki ráadásul domináns férfi is az ágyban, meg a kapcsolatban is, néha szexuálisan jo ertelemben véve agresszor vagy erőszakos is, plusz azutoversenyeken bajnok meg sorolhatnám, hogyan becézgessek mókuskámnak vagy ilyeneknek? :D

2021. ápr. 29. 04:42
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
*köztünk vannak érzelmek, szeret is mondja is, de ez komolyhoz nem elég.
2021. ápr. 29. 04:50
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Becézem. Pl. Drága, Drágám, Édes,Édesem, Szívem, Sármosom.

Nem teljesen érzelemmentes, mert szerelmes ugyan még nem vagyok,de többet érzek,mint fellángolás.

2021. ápr. 29. 06:55
 5/25 A kérdező kommentje:
4 Már érzelmek előtt is becézted, vagy együtt jött a kettő?
2021. ápr. 29. 12:21
 6/25 anonim ***** válasza:
Igen, becéztem, amíg volt. F
2021. ápr. 29. 12:48
 7/25 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha a teljes kérdésre válaszolnátok :)
2021. ápr. 29. 12:55
 8/25 anonim ***** válasza:
Ő volt a Kedves én az Édes 🤷‍♂️ ennyi. F
2021. ápr. 29. 13:08
 9/25 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ez nálad érzelmekkel ment, vagy természetes egy szeretői kapcsolatban a becézés, érzések nélkül is :)
2021. ápr. 29. 13:18
 10/25 A kérdező kommentje:
Szóval azért kérdezem, mert a szeretőm elkezdett becézni, és nem tudom hova tenni. Drágám, cicám, kedvesem ilyenek
2021. ápr. 29. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!