Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál?
Figyelt kérdés
Kihűlt házasság, de egyben gyerek, család, rokonok,barátok.
Vagy szerelem, új élet, de régi rokonaid, barátaid elfordulnak tőled
2021. ápr. 27. 22:00
11/16 Savlekotő válasza:
Az igazi barát nem akarna h halott házasságban szenvedj,miközben a másik tuti h félre jár és a drága családi barátaid őt nem ekézik csak téged ha kilépnél..
12/16 anonim válasza:
Engem az újrakezdés pont nem zavarna! Amikor újrakezdtem az életem sokkal jobb lett minden, és életem legizgalmasabb időszaka volt!
13/16 anonim válasza:
Egyiket sem. Elválnék, és egyedül lennék a gyerkőccel. Nem ugrálnék kapcsolatból kapcsolatba.
15/16 A kérdező kommentje:
14 NINCS olyan, hogy mellette szerető. Kecske meg káposzta. Vagy maradsz a langyos kapcsolatodban, de sok ember vesz körül. Vagy választod a szerelemet, de újból nulláról
2021. ápr. 28. 12:14
16/16 Savlekotő válasza:
Nulláról,mert előbb utóbb meg bolondulsz és levered a frusztrációd a gyerekeden ezek nem jo kapcsolatok nullát érnek.. Szerető miért nem opció? Most boldog vagy nem,akkor? Barátaid meg leszarják h mit érzel,van látszat,tök jó milyen barátok rokonok ezek,ez is nulla sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!