Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőt tartók miért nem váltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartók miért nem váltok?

Figyelt kérdés
Mi tart a házasságban, ha másra vágysz?
2021. ápr. 26. 10:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

17 vagyok. Mert ez a sok egyutt toltott ido a sok rossz ellenere valahol jo. Aki ebben a cipoben jar, sztem aterzi. Es nehez lenne nelkule elkepzelni a jovomet.

Ezt ugy hivjak onzoseg. Es undorito dolog

2021. ápr. 27. 23:17
 22/25 A kérdező kommentje:
Dehát így nem vagy boldog!
2021. ápr. 27. 23:20
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
Nyilvan. De eleve alparian banok a tarsammal, ez jar.
2021. ápr. 27. 23:22
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
Egészen addig megértettem a megcsaló férfit, amíg nem közölte, hogy "gonosz" felesége ápolja az anyóst, apóst. Gondolom ő fordítva nem tenné meg ezt a feleség szüleivel. Azért ez valahol kib--- undorító. De tipikus itthon sajnos. A feleséget ledegradálják cselédnek-ápolónőnek, aztán csodálkoznak, hogy annyira kimerült, hogy nem tud igényes lenni és nem kívánja a szexet.
2021. ápr. 30. 00:26
 25/25 anonim ***** válasza:
57%

24 dettó és innen látszik mennyire szerethet bárkit,ja saját szüleit nem ápolta,de arra jó az asszony.

Közben siránkoznak,hogy neki milyen szar az életük,de azt nem nézi mennyi szabadsága van,hogy még szeretőt is tart.

2021. ápr. 30. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!