Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért szerettél bele a szeretődbe?
Mindkét fél érdekel. Olyanok aki szigorúan szexkapcsolatként kezdték.
Mennyi idő után tűnt fel, hogy ez más? Mit tett/mondott, amikor érezted, hogy beleestél?
Jó, de senki sem írt történetet :) Miért, mivel miben volt másabb?
Mit tett vagy mondott, amikor érezted, hogy elvesztél?
7, 9 voltam.
Volt egy párszor olyan,hogy hosszabb ideig nem tudtunk találkozni. Az utolsó kettő ilyen alkalomnál éreztem (amikor kihagyás után találkoztunk), hogy basszus, de jó látni, egyre jobban szeretem. Volt egy tette, amikor az érzelmeimet taglaltam neki írásban (mellettem ült), ő meg átölelt hátulról, miközben mindketten a lapot fogtuk,vagy valami ilyesmi és közben valami ilyesmit mondott:,,Te szeretsz engem, szerelmes vagy belém, tudom..." és közben rötyögött. A másik a buszmegállóban volt, amikor szintén valamit az érzelmekről mondott full komoly arccal...Na, ez a kettő mondható ilyen erőteljes bekapcsoló gombnak úgymond, de még mindig nem lángolok 100%-on :) még egyszer sem mondtam neki hogy szeretlek,de ő meg már nagyon sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!