Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért szerettél bele a szeretődbe?
Mindkét fél érdekel. Olyanok aki szigorúan szexkapcsolatként kezdték.
Mennyi idő után tűnt fel, hogy ez más? Mit tett/mondott, amikor érezted, hogy beleestél?
1# vagyok
Félig-meddig nyitott kapcsolatban élünk a saját szabályaink mentén. Ebben pl. egy fontos szabály az, hogy mindaddig működhet, amíg komolyan meg nem fordul valamelyikünk fejében, hogy elhagyjuk a másikat, mert bekapcsoltak az érzelmek. Mivel ezt a strigulát behúztam, ezért bár nehezen, de úgy éreztem tisztességesnek, ha még időben behúzom a kéziféket, hátralépek és a házasságomra koncentrálok.
Sokan azt gondolják hogy egy jó házasság nem lehet nyitott. Akik viszont közös elhatározásból (és fontos a közös szó) úgy döntöttek, hogy ezt az életformát választják, teljesen máshogy gondolkoznak. Nyitottak vagyunk, probléma nélkül megyek más ágyába és mehet a házastársam is, ha úgy hozza az élet, de nem engedem, hogy az érzelmeim úrrá legyenek rajtam, mert az nem fér bele és ezt várom tőle is.
Köszönöm az őszinteségedet, és nem akarok kötekedni, de te annak idején is így tervezted?
Jött is most valaki, nem gondolod, hogy jobb lenne vele, mint azzal akivel már abba is belementél, hogy nyugodtan félrejárjatok?
Nyilván a fejedben van még az illető, hiszen most is leírtad
4 és fél hónap után vettem észre,hogy kezdek beleszeretni.
Hogy miért kezdek? Azt hiszem egyrészt azért,mert durván emlékeztet az első szerelmemre (aki soha nem lehetett az enyém és soha nem viszonozta az érzelmeimet). Ő viszont viszonozza,előbb lett szerelmes belém,mint én belé.
Mintha visszakaptam volna őt (az elsőt). De közben meg nem csak ezért,mert kezdem őt egyre jobban megismerni és egyre jobban szeretni is...És benne megvan az,ami a páromból hiányzik (ugyanakkor a szex kevésbé jó vele).
7: És benne megvan az,ami a páromból hiányzik (ugyanakkor a szex kevésbé jó vele).
Mi van meg benne? Miért rosszabb a szex?
8:
Például az,hogy a szeretőm szerelmes belém, a párom nem. Azt hiszem ez az alapvető különbség. Ezen kívül a szeretőm figyelmes, gáláns,nem sajnálja rám a pénzt, a párom nem gáláns,nem túl figyelmes és sajnálja a pénzt rám. A szex pedig azért rosszabb a szeretőmmel,mert kicsit gyorsan fárad és nem tud/tudott még rám érezni,hogy mi az igazán jó, nem úgy csinálja a dolgokat...persze ettől függetlenül úgy fel tud izgatni,hogy duplát szaltózik a gyomrom. A páromnál ezek fordítva vannak (bár néha még nála is szaltózik a gyomrom,de már egyre ritkábban..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!