Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha évek óta nincs igenye intimitásra a feleségemnek, de a gyereket imádom mit tudok tenni hogy változzon a nemi életem? Nők nálatok volt ilyen?
Tudom váljak el és keressek új párt. De a gyerek miatt sajnos ez nem megy.
Ő megmondta a szülés után valami atfordult nála, azóta egyre (ennek 7eve) fogyott el a dolog. Elsőre csak ritkult de az is nehezen sok energiamba került aztán pár éve megszűnt.
..8as... Ő elfogadja hogy nekem igényem van rá!
Mikor megismert is tudta elég szexcentrikus vagyok.
Már évekkel ezelőtt mondta aztán azóta többször is, hogy " megérti ha hiányzik a szex, és ha van valaki akivel nem haragszik csak úgy oldjam meg hogy ő ebből semmit ne vegyen észre"
Így korrekt, de azért van munkám, van gyerek iskola foci, néha ha doki vagy más tehát elég sűrű a napom sokszor. Ok talalhatok szeretőt de is csak lopott óra. Pedig ugye azért van feleség férj hogy este....
Latszik, hogy nincs gyereked...
11-re:
Ha a feleséged ezt így tudomásul venné, az korrekt.
Végül is az időt neked kell kiszorítanod rá.
Nem biztos, hogy olyan nő kell neked, akinek udvarolni kell, szerelmet vallani stb. Lehet, hogy egy munkatársnőd, aki hasonló helyzetben van, nyitott lenne arra, hogy néha együtt "túlórázzatok".
Korrekt így az időt nekem kell. Csak.megis"lopott" idő. Amúgy olyna helyen dolgozom ahol kb egyedül vagyok vagy néha jön akit fizetek az is férfi.
1db nő sincsen kollégám😟
Persze ez nekem is eszembe jutott. Csak a baj az hogy így nem vonz.
Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!