Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor csaltátok meg a párotokat mire elmúlt a bűntudat és már mindegy volt?
Engem a gyerekkel zsarolt, csak azért voltam vele, mert egy ideig kénytelen voltam engedni a zsarolásnak a gyerekért.
Közben megismertem a jelenlegi párom. Soha, nem volt bűntudatom. Akkorra már utáltam a párom, meg is mondtam neki, de ő csak nem akart elengedni. Amíg meg nem tudtam mindent teremteni a gyerekemnek és magamnak, addig volt ez a párhuzamos dolog (a férjemmel akkor már nem feküdtem le, de azért csak a férjem volt). Nem érdekelt. Csak arra tudtam gondolni, hogy milyen szemét, hogy a gyerekkel fenyeget, és alig vártam, hogy a képébe röhögve végre elhagyhassam. Szóval, már első alkalommal sem volt bűntudatom. Én őszintén elmondtam a szándékaim, érzéseim. Magának csinálta, nem gondolhatta komolyan, hogy beletörődök, abba amit ő kitalált.
Kedves kérdező!
Ez a nagy valóság. Itt ezen az oldalon orrvérzésig szidják a férfiakat, ha megcsalják a párjukat (most azokról beszélek, akik nem hobbiból teszik hetente váltogatva a nőt) és hiába mondja bárki, hogy nem tud válni, mert nem tud, mert ott a gyerek, és tudja, hogy keresztbe lehet tenni vele, csak savazzák, hogy jaj gyáva vagy, gyereket nem lehet eltiltani...Dehogynem. Simán. Kitalálni rosszakat a másikról. Előtte róla sírni, szidni, ellene nevelni. Bíróság által kijelölt láthatási időpontokat nem betartani, mindenféle mondvacsinált okkal.
És aki ismeri a párját és tudja hogy ilyen sokszor még el sem meri mondani, hogy válna.
Hidd el, ismerek ilyet. Kifelé egy normális pár, de belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!