Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettél a szeretődbe, van visszaút?
Van itt olyan, aki érzéseket kezdett táplálni a szeretője felé, de utána sikeresen visszatalált a párjához?
Lesz még ugyanaz a kapcsolat, mint az elején?
#6 igaza van, mert valahol új pár. Úgyan úgy ismerkedik, udvarol, beszélget, flört, csók, ágy... persze ezt titokban.
Ha vége van valami oknál fogva nehéz újra a megszokott kapcsolatban mintha semmi nem történt volna. Én azt nem hiszem el, hogy nő/férfi nem változott semmit az kapcsolat miatt, mert semmi nem lesz már olyan mint volt. Hiszen azért lett/volt szeretője, mert változtatni akart, de a félelme az újtól, gyávasága kilépni a megszokottból erősebb, így hát viselkedik stb. ami megtörtént azt már nem tudja kitörölni, gondolom nagyon nehéz tartania magát.
Onnantól csak rosszabb lett, szerintem ha képbe kerül egy harmadik akkor már nem lehet megjavítani.
Nekem attól a naptól kezdve csak a szeretőm létezett.
11 Ebben igazat adok de nagyon. Nem is hogy új pár, de változás lett
13 És te hogy tudod ezt otthon működtetni?
És ha a másik fél lezárta? Ha úgysincs? De a feleség újból kedves és normális?
Mennyi idő
Ezek szerint nem is te tettél pontot a végére, hanem a másik?
Így biztos nehezebb lesz, hogy nem a te döntésed, hogy legyen vége.
Olyan közös döntés volt. De a kérdés inkább az, hogy ott ha elmúlik a vonzalom akkor a párod felé lehet-e újból nyitni.
Vagy innentől csak a színészkedés marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!