Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít meg csalásnak?
Nálad. Nekem ez kevés hozzá. Ezért hangsúlyoztam ki, hogy saját magamról beszélek, nem arról, hogy nektek mit kell és mit nem kell megcsalásnak tekintenetek a saját kapcsolatotokban.
Amikor már hazudozol/titkolózól egy harmadik félről.
Nem kell csók, nem kell ölelés sem. Ha titokban mással csetel/flörtöl, neadjisten találkozik is vele, a párja háta mögött. Nem érdekelne, hogy "nem történt semmi". Sőt, nem is érdekelt.. Hazudott, onnantól azt mond, amit csak akar. Nekem meg nem kötelességem elhinni.
Fu de fehúztam magam! Az ölelés.... hát bogaram, kerüld el a palikat, jobban járnak. Ekkora hülyeséget.
Érzelmi megcsalás pedig nem létezik.
Érzelmi megcsalás pedig nem létezik. De létezik!
Fu de fehúztam magam! Egészségedre!
Az ölelés.... hát bogaram, kerüld el a palikat, jobban járnak.
Hát van akinek a kultúrája csak ebből áll.
Ez preferencia minden ember számára. Nekem már az ölelés is sok. Arcrapuszi bőven sok... Szerezz saját autót,ne máséval járj. Inni tudsz,gondolom dolgozni is,és megszerezni magadnak a saját dolgaidat. Bár sajnálom azt a nőt,ha van. Valószínű ha szeretne valamit,te csak fogod a fejed ahelyett,hogy megértsd...
aztán köpködj az ölelkezőkre.
Miért tenném?Ez hogy jön ide?Te mit reggeliztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!