Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít meg csalásnak?
Bájolgás meg flört távolról sem megcsalás. Mosolyogni, visszamosolyogni, még nem egyenlő azzal, hogy meg is dugnád a másikat.
Megcsalás a fejedben kezdődik.Lehet, hogy soha, de soha nem is fogsz beszélni az illetővel, de ha a párod mellett már csak rá gondolsz, és míg őt öleled, gondolatban a másikat, az már megcsalás.
Hát én nem leszek túl népszerű ezzel a válasszal valószínűleg, de felőlem azt ölel/puszil meg, akit akar, ebben én nem látok különösebb szexuális töltetet, de még romantikusat sem. Illetve egy-egy részeg smárolást elnéznék, komolytalan dolognak érzem – kivéve, ha valaki olyannal csinálná, akiért alaphangon is odáig van, de akkor amúgy is szakítanánk rövid időn belül. Persze ez csak én vagyok.
A szexchatelésre, intim képek küldözgetésére nem tudok mit mondani. Véget érne a kapcsolat, de nem gondolkoznék azon, hogy most meg lettem-e csalva.
15 Igen azt ölel meg és puszil akit akar...amíg barátilag teszi
Nem hiszem, hogy így gondolnád akkor is , ha már az ölelésben több van.
Sokan nem veszik a csókot vagy ölelést megcsalásnak, pedig az érintés eme formájának hatalmas ereje van. Nem feltétlen szexuálisan, de érzelmileg. És pont ettől lesz mélyebb értelme egy férfi-nő ölelésnek
"Nem hiszem, hogy így gondolnád akkor is , ha már az ölelésben több van."
Persze, hogy nem, de akkor nem azért szakítanék, mert megölelte xy-t, hanem mert nem a mi kapcsolatunkban van benne érzelmileg 100%-osan. Nem az érintésnek van ereje, ez nem úgy működik, hogy azért szeretek meg valakit, mert megöleltem. Ha már eleve szeretem, az vezet el az öleléshez. De ehhez nem kell, hogy szerelmes legyek belé.
Nem az érintésnek van ereje, ez nem úgy működik, hogy azért szeretek meg valakit, mert megöleltem.
Rosszul gondolod. Is-is. Érzésekkel ölelsz, de egy ölelés bizony hozzátesz még. Pusztán erős vonzalom, szimpátiád fordíthat át egy ölelés sokkal többe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!