Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-est megértem, de ez mindenkinek a saját dolga. Ha bukik, akkor bukik, véllalja be, legyen bátor!
Egyébként, én (40) még soha nem csaltam meg, pedig a kísértés mindig van és lett volna rá lehetőség is, de szeretem. (Remélem, hogy ő is ugyanígy gondolja :))
Nehéz megoldani, de megoldjuk, havonta legalább 8X-20X.
40N
Miért kell lepontozni azt, aki megteszi?
Akkor ennyi erővel aki nem monogám, húzzon le minden hűséges embert?
Elég komoly képmutatás folyik itt úgy nézem.
Aki megteszi, megteszi. Nem mindenkinek való a monogamia, ahogy a poli sem....
Reeses! Nem kell a szívedre venni. Ez itt így megy minden kérdésnél. Én itt még soha nem pontoztam se fel, se le, csak olvasom a kommenteket és mosolygok magamban (bizonyos kérdések és válaszok esetén).
Egyébként, felmerült bennem a kérdés, hogy pl ennél a kérdésnél mi volt a kérdező szándéka: kutatás (szakdolgozat) vagy innen várja a tanácsot, hogy hányszor csalja a párját, hányszor érdemes? Vagy netán a férje/felesége csalja és úgy akarja eldönteni, hogy ha heti 2-nél több akkor szakítson-e vele vagy ez még belefér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!