Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma rám írt egy csaj és elküldte a beszélgetéseket amikben a párommal beszélt és olyan dolgok voltak benne hogy a párom a 🍆-ról küldött képet a csajnak és a párom kért képeket a csajtól persze a csaj nem küldött képet. Megbocsássak neki vagy ti mit tennétek a helyemben? Nagyon megalázva érzem magam..2021. ápr. 13. 17:48
23/31 anonim válasza:
24/31 anonim válasza:
Korrekt vokt a csaj, hogy szólt és hogy nem ment bele.
A pasi kuka!
25/31 anonim válasza:
Büszke vagyok rád, csak így tovább :)
26/31 anonim válasza:
Az ilyen bosszú szomjas embereket kerüld.
Szakíts vele, ne bocsáss meg neki mert ujra meg teszi majd ezt veled, és próbáld el felejeteni őt.
27/31 A kérdező kommentje:
Az lett a vege hogy vegulis megbocsaltottam neki de en jottem ki belole rosszul.. nekem kell a mai napig bizonyitanom mert en miattam csalt meg.. elvileg rossz tars voltam es sokat bantottam.. elvette az osszes onbizalmamat...
2021. ápr. 19. 21:44
28/31 anonim válasza:
Nem csodálom... ez borítékolható volt.
29/31 A kérdező kommentje:
De nem ugy lenne helyes ha en lennek a sertett fel es nem o? Nekem is lett volna millio okom megcsalni megsem tettem soha!
2021. ápr. 20. 05:11
30/31 anonim válasza:
Ott kéne hagynod a fenébe, mert egy lelki sérült, aki mellett ki fogsz készülni. Direkt azt akarja hogy neked rossz legyen.. mért maradsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!