Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalás. Adjatok tanácsot, mit tennétek a helyemben?
Voltam hasonlóban. Semmi jó nem lesz belőle. Előbb-utóbb kiderül majd, hogy van/volt köztetek valami. A legjobb, amit tehetsz, hogy elengeded. Értem, hogy ezt már megbeszéltétek, de látszólag ő nem képes felnőttként kezelni a helyzetet és mégis keres, te is ilyen vagy, mert felveszed.
Találkozzál vele még egyszer, utoljára. Mond meg neki, hogy fontos számodra, de a gyerekeid jövőjét nem kockáztathatod, fontos nekik az apa jelenléte és a családi béke. Ezt meg kell értse. Ez után tiltsad le a számát, facebookon is tiltsad le, illetve töröld ki az eddigi beszélgetéseket, képeket, stb.
Rossz lesz, de máshogy nem lehet lezárni.
Nem semmi. Elég nehéz ide írni, de megpróbálom.
Hogy így fű alatt kavartok egymással, szerintem az nem oké. Vállaljátok fel a dolgot.
Igazából nektek kell meghozni "a" Döntést. Sok értelmét nem látom, ha a jelenlegi házasságodba, vagy mineknevezzemlol maradsz. Férjednek se jó, gyereknek se jó, neked se jó. Gondolom ugyanez a szituáció a kúrópajtinál is.
Belegondoltatok már hogyha lebuktok akkor a házastárs majd nem úgy fogja gondolni, hogy semmi gond csak a család maradjon egyben...
Persze hogy hív, mert változatos a szex,pasiból van... Hülye lenne ha nem hívna...Itt te fogsz érzelmileg sérülni de nagyon.
#7 igaza van
De sokan még se teszik, pedig válnak más okok miatt is. Akkor ők a bátrak? a többi nyuszi?
Jobb kinlódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!