Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallotta a párom hogy izgatná, ha lefeküdnék más ferfival. Megtegyem?
Őszintén én benne lennék csak kicsit félek h lesz vmi következménye a kapcsolatra.
Nagyon gondolkozom rajta, van is esélyes.
11, Nem én vagyok értetlen, te fogalmazol szándékosan degradálóan és megbélyegzően.
Először és másodszor is nettó betegnek és egészségtelennek nevezted a helyzetet, a volt párodat és nagyjából mindenkit, aki ilyet csinál. Bocs, hogy ellenkezni mertem az ítéleteiddel szemben.
Hát nem is normális, ha akármit is rá akarsz erőltetni a párodra, akit elvileg szeretsz. Én erről beszélek, nem arról, hogy beteg aki többes szexre vágyik.
A cuckoldot meg inkább hagyjuk, mert ugyanez a véleményem. Ha szeretek valakit, qrvara nem izgat fel, ha mások a szemem láttára megrakják. Nevezheted akárhogy ezeket a vágyakat tőlem.
dtb
Amikor te hármasoztál, akkor a szerelmeddel voltál, vagy egy random részeg lányt toltatok meg a buliban?
14, Ugyanazt tolod most is. Írsz 1 bekezdés mentséget, hogy a másodikban tehess univerzális kijelentéseket.
"Ha szeretek valakit, qrvara nem izgat fel, ha mások a szemem láttára megrakják."
Ez a te saját EGYÉNI ízlésed kislány. Talán valami mindentudó isten vagy, hogy beleláss más emberek lelkébe? Ez rád igaz, másra nem feltétlenül.
19, Nem is te tetted fel a kérdést....
Megválaszolom akkor, nem mintha bármi is következne abból, hogy én konkrétan kivel és hogyan csináltam.
Nem az én barátnőm volt, hanem egy párhoz csatlakoztam 3.-nak, de tudod mit lehetne az enyém is.
Szándékomban sem állt elszeretni a nőt és lehetőségem se lett volna rá, mert látszott rajtuk hogy imádják egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!