Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene,hogy lelkiismeret furdalásom legyen,az elmúlt 2 évben 3 eljegyzett nővel volt szexkapcsolatom?
1.kolléganőm,odáig volt értem.Tudtam,hogy komoly kapcsolata van,de viszonyunk lett amit akkor is folytattunk mikor eljegyezte a pasija,majd mikor elvette azután is
Igazából terhes lett a férjétől,megszült azóta otthon van a kapcsolatunk pedig megszakadt.
2.kolléganőm.második találkozásunk után ő hívott el a városba majd rövid idő alatt viszonyunk lett.Neki is komoly kapcsolata volt majd eljegyezte a pasija.Mondta,hogy értem szívesen elhagyná szakítana vele.Eljegyzése után is összejártunk még 1-2 alkalommal.Mondtam,hogy miattam ne szakítson a párjával azóta házas gyereke van ugyanattól a párjától,a kapcsolatunk természetesen megszakadt.( Különben mindkettő nő letiltott facebookon)
3.badoon szedtem fel 2. Találkozasunkor szexeltünk
Igazából azt mondta,hogy a párjaval szétmentek.
Utólag megnéztem a profilját 1 nappal azelőtt jegyezte el a párja,hogy szexeltünk.Azóta házas.Vele kapcsolatban azt érzem,hogy a házasság előtt még akart egy kalandot( és őszintén mondom,nem tudtam hogy van komoly párja).
Szóval mostanában sok időm van és a múlton elmélkedek.Őszinten mondom,hogy abszolút nincs lelkiismeret furdalásom.Én végig szingli voltam nem én csaltam meg egy szerettemet.Velük is őszinte voltam elmondtam,hogy nem akarok komoly kapcsolatot csak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!