Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom mostanában nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mostanában nagyon érzelmes lett. Lehet, hogy az volt szerelme miatt?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vagyunk együtt. Együtt is élünk négy hónapja. Viszont volt egy nagy szerelme, amolyan plátói és most bejelölte facen.

Régóta nem beszéltek, és én tudom, hogy bejelölte, mert elmondta.

Mármint a lány a páromat. Állítólag akkor kialakulóban lett volna valami, de a lány foglalt volt ők pedig nem szépen váltak el.

Szóval nem találkoztak meg nem is beszélnek, de azóta azt veszem észre, hogy a párom furcsán megváltozott.

Sokkal melankólikusabb lett, látom, hogy el-elgondolkozik, és elkezdett idézeteket megosztani a neten az élet nehézségeiről, meg hogy sors ilyenek. Meg szomorú zenéket hallgat, látom miket néz meg youtube-on. Hozzám ugyanolyan kedves, de olyan érzésem van hogy egy sebet felnyitott a másik lány.

Én képzelem túl, vagy most valóban van valami?

2021. márc. 31. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne, ha felnőtt módjára leülnél vele és megkérdeznéd tőle, mi a helyzet, mire számíthatsz, mik a tervei, stb? Nem látunk bele senki fejébe.
2021. márc. 31. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bár az élét nem értem a válaszodnak. Leültem vele beszélgetni, vagyis finomam már kérdezgettem, hogy mi a gond, de nincs semmi szerinte. Ilyenkor mindig átvált és visszatér a boldogabb énje.

Én inkább úgy veszem észre, hogy mikor úgy magában tud lenni, lesz szomorúbb.

Nem kioktatást várok, hanem esetleg meglátást, saját tapasztalatot.

2021. márc. 31. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj , hogy ha ismerőse ez a nő akkor mind neki szólnak amiket megoszt.. ilyenkor azt tudod tenni, hogy elengeded ha menni szeretne .. mert ha téged szeretne akkor a múlt az már nem érintené meg ennyire érzelmileg.
2021. márc. 31. 18:19
 4/10 A kérdező kommentje:

3. Nem értelek. Idézeteket oszt meg csak. Dalokat ritkán. Inkább én látom miket hallgat.

Nem lehetséges, hogy csak felkavart benne valamit? Mit tehetnék?

Tudom, hogy nem leveleznek, becsületes a párom ebben biztos vagyok.

2021. márc. 31. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi a gond mostanában vele, legyél együttérző, mondd hogy bármiről beszélhet veled, megoldjátok... s hogyha ezek után sem tudja kimondani, akkor kimondod te, hogy gondolod az a fiú és nyugodtan elmondhatja mit érez vele kapcsolatosan, mert mindenkinek vannak olyan emberek az életében, akik valljuk be nem közömbösek mégha kapcsolatban vagyunk is, ez teljes rendben van.
2021. márc. 31. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Írtabb fentebb, hogy beszélgettem vele már. De elhárítja és mosolyog.

Igen, vannak emberek, biztos, bár nekem nincs, mert nosztalgia van, de nincs olyan, hogy szomorú lennék valaki miatt.

Sajnos nálam ez nincs rendben, és úgy érzem, hogy valóban az idézetek neki szólnak, még ha tudat alatt is, és a zenék sem véletlen lettek mostanában ilyen érzelmesek.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2021. márc. 31. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a lany is nagyon banta akkor, hogy mar elkotelezett volt, es nem mert lepni. Lehet, hogy kolcsonosek az erzeseik es most te vagy az akadaly.
2021. ápr. 1. 02:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy mint ha a volt barátnő is írt volna ki egy kérdést és ő is pont 1 évet említett és hogy az ex fiú ilyen múltba szóló szerelmes zenéket oszt meg..
2021. ápr. 1. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 1. 13:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Lehetséges, én is érzek egy ilyesfélét, hogy most meg ő lett kapcsolatban...

Én vagyok a barátnő :)

9. Látom, oh. Bár ott mindent írnak. Zenéket ritkán oszt meg.Más időben a történetünk

2021. ápr. 1. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!