Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az exükkel lépnek félre a legtöbben? Ha igen miért? Egy NAGYON jól kinéző ex állandó veszélyforrás?
Soha nem jönnék össze megint az exemmel, nemhogy megcsaljam a párom vele...
Egyik ismerősöm sem lépett még félre az exével, úgyhogy a saját tapasztalataim szerint ez nem egy veszélyforrás. Inkább külsős emberekkel történik a félrelépés vagy munkahelyről, esetleg társkeresőről. (ezt csak a személyes tapasztalataim alapján mondom)
Mi mindig az exunkkel csaljuk a parunkat. A legjobb, hogy letagadod ha kiderulne, mert mondod hogy zakkant az exed es ilyeneket kamuzik :) ha jol kinez akkor mar lehet meg is tortent.
Sose fogod megtudni. Max szakitasnal, amikor elmondja. Szakerto vagyok a temaban!
Ha volt is félrelépésem vagy kalandok az sosem az ex volt.
Szexért sem "jönnék" vele össze újra.
Nem véletlenül ex
Exem csalt meg engem az exével és az új barátnőjét is velem, miután szétmentünk. Mivel úgymond kéznél voltunk a vírus alatt így könnyebb volt ez.
Összességében viszont szerintem ez nem annyira gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!