Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt olyan, hogy egy szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy egy szerető ébresztett rá arra, hogy nem működik a házasságod?

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy kezdtél-e érezni valamit.

Hogy már beleszoktál a "nem annyira rosszba" és akkor döbbentél rá, mikor jött egy külső fél, hogy évek óta a megszokás köt össze?

Ha igen, tettél ellene? Próbáltál változtatni, vagy mertél válni?

Érezted a szeretői kapcsolat alatt, vagy utána, hogy szorongóbb lettél?

2021. márc. 30. 20:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

10. Egyáltalán nem átlátszó, hogy te feleség vagy :D

Milyen statisztika? Ugye arra gondolsz, amelyik beleszámítja a közös vagyont és közös gyereket is? :D

Édes istenem, de átlátszó...amúgy szerintem a férfiak szeretik a feleségeiket. :D Ráadásul kiemeled a férfiakat. Nyugtasd is magad.

Én voltam szerető, így nem beszél szerető. Pedig én pont azért voltam, mert kerülöm a kötöttséget. De még hozzám nem jött úgy férj, hogy a feleségre vágyott volna. Sőt, szex után levakarhatalan egy-kettő

2021. márc. 30. 23:24
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Pedig szereto voltam. Mar lecsengett nalam a dolog erzelmileg is, ezert tudok rola higgadtan targyilagosan beszelni. Az volt a helyzet, ha az asszony tul sokat vart el, akkor velem mindig kedves volt. Ha a no nem bunkozott vele, normalis volt akkor en sehol sem voltam. Igazi papucs volt. Egyebkent serti az onerzetem. Biztos tobbet az eletben nem leszek szereto.
2021. márc. 30. 23:39
 13/22 A kérdező kommentje:
12. Én nem ítélkezni akarok, de amúgy én sem hiszek abban, hogy ha szeretem a páromat, akkor hosszabb ideig tudok melléjárni, majd egy nap visszatérni. Csak gondold el. Mi van, ha félúton kapják el. Ilyenkor várjon a feleség, hogy hátha holnap, holnapután, fél év, 15 év múlva visszatalál?
2021. márc. 30. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Bizony,elég világosan
2021. márc. 31. 08:27
 15/22 A kérdező kommentje:
14. Bővebben? :)
2021. márc. 31. 15:10
 16/22 anonim ***** válasza:
26%
Tulajdonképpen igen,nem tudnék együtt élni a szeretővel,csak arra kellet hogy kivegyem belőle a jó dolgokat,a többi már nem érdekel.
2021. márc. 31. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

16# Te vagy troll vagy, vagy az üritőlyukas nő :D

Ilyet bizony férfi nem ír. Még akkor sem, ha nem érzett semmit.

De ilyen embernek nincs is normális felesége, aki így kommunikál.

Szóval addig örülj, míg ez egy kamu komment volt ;)

2021. márc. 31. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es!Nő vagyok.
2021. márc. 31. 20:53
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
#17 Te sem vagy jobb az ürítőlyukas nőnél, ugyanúgy ott vagy minden szeretős kérdésnél, csak te az ellentábort képviseled, de ugyanazzal stílussal, mint ő.
2021. márc. 31. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Ellentábor? Egyrészt nem vagyok, másrészt? Mi bajod van? Nem égő neked, hogy lepontozol egy olyan választ, amiből az derül ki, hogy milyen gáz, hogy valaki tárgyként kezel egy másik embert? Magadat minősítetted te ...
2021. márc. 31. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!