Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit léptél mikor rájöttél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit léptél mikor rájöttél, hogy beleszerettél a szeretődbe?

Figyelt kérdés

Nem szeretők, hanem a megcsaló férfiak/ nők válaszát várom.

Mit tettél, mikor úgy kezdted érezni, hogy több lett a szexkapcsolat pusztán szexnél?

Folytattad, úgy hogy nem jelezted, vagy elmondtad a szeretődnek?

Otthon felvállaltad, vagy pont ezért lezártad a másik kapcsolatot?

És mikor jöttél rá, mennyi idő után, és miből vetted észre?

2021. márc. 27. 12:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

Szerelembe.

Akinek nem tetszik a tema, az menjen templomba, ne itt rontsa a levegot.

2021. márc. 29. 15:59
 22/29 A kérdező kommentje:

21.

Köszönöm. Én sem értem, hogy miért mennek olyan témához, ahol csak kötekedni tudnak. Mintha nem létezne olyan, hogy egy kapcsolatban jössz rá, hogy másba szerettél.

2021. márc. 29. 16:01
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
Persze hölgy van olyan, hogy bele szeretsz, másba de akkor ott hagyod az előzőt és élsz egyedül szeretőként!
2021. márc. 29. 17:44
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem ez a kérdés. Talán arra kéne válaszolni. Nem értem egy-két ember miért nem nyit saját posztot. Én azt kérdeztem, hogy aki volt már így, hogy megcsalta a párját és rájött, hogy túlmutat már azon a ponton, ahol csak szex, mit csinált?

Úgy látom, hogy vagy felvállalja, vagy elszalad...

2021. márc. 29. 20:54
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Elváltam, és elvettem feleségül. Ez 20 éve volt.
2021. márc. 29. 23:55
 26/29 A kérdező kommentje:

Hány évig voltál házas?

Nem volt nehéz?

2021. márc. 30. 00:04
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt, mert egy normális ember nem tart szeretőt!
2021. márc. 30. 08:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Elváltam. Amúgy is terveztem, már rég elhidegültünk egymástól a házasságban, a feleségem is tudta. A szeretőm csak megerősített a döntésemben, picit felgyorsította a folyamatot. Azóta is együtt vagyunk!
2021. márc. 30. 12:00
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Eváltam. Lett is belőle sok feszko, a feleségem elemezte volna ha csalom, csak együtt maradjunk. Inkább azért gyűlöl mert mást választottam, és a válás mellett döntöttem.
2021. márc. 31. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!