Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka/okai annak,hogy a
házasságban/párkapcsolatban élők, kis túlzással
"ipari méretekben" csalják meg egymást illetve tartanak
szeretőt?
Szerintem nem csalják meg egymást ipari méretekben. Szeretnék, de a legtöbb embernek egyszerűen nem jön össze. Nem jön össze a szerető vagy ha az össze is jönne, nem jön össze a helyszín, az időpont...Ahol gyerekek is vannak, szinte a lehetetlenséget súrolja összehozni egyetlen titkos légyottot is, nemhogy tartós viszonyt. Talán kivétel azok vállalkozók, akiknek kötetlen a munkaideje vagy egész nap úton vannak és követhetetlen a napirendjük, ők kisebb eséllyel buknak le.
2021. márc. 25. 01:04
#21: Jogos, hogy sokaknak nem jön össze, de az emberek legalább fele félrelép.
A félrelépés meg nem olyan nehéz, mint gondolnád. Amiket láttam: Bulizás helyett félrelépés volt, az illető kivett egy szabadnapot, a rokonlátogatás helyett máshoz mentek, különélésnél gyakorlatilag bármikor megoldható.
2021. márc. 25. 01:19
22-es, van ennek egy hülye pszichológája, ami miatt szerintem a legtöbb ember ilyen feltételekkel nem megy bele megcsalásba: nem szeretnek/nem tudnak a párjuk szemébe hazudni. Tehát ha alibit kell gyártani és hazudni, hogy most ide és ide megyek, az nem nagyon megy, főleg nem huzamos távon. Abban az esetben viszont, ha nem kell beszélni róla, mert a másik nem is tudja követni a napirendet, jóval könnyebben belemennek az emberek a megcsalásba. Némi tapasztalatom van erről sajnos.
2021. márc. 25. 01:29
#23: Persze, ilyen nélkül könnyebb. De, alapvetően az emberek hazudnak. Mind. Aki meg félrelép, az simán képes a párja szemébe hazudni.
2021. márc. 25. 01:30
Házas-kisgyermekes nő vagyok, kötött munkaidővel.
Mindig meg tudtuk oldani a találkákat. Nem sűrűn, szervezést igényelt, de sikerült, több órára.
De nálunk nem is csak a szexről szólt a dolog, és naponta tartottuk a kapcsolatot elég intenzíven. Mindketten elégedettek voltunk.
2021. márc. 25. 08:02
Szerintem meg pont hogy tobbnyire olyanok hazasodnak ossze, akik nem csak egyaltalan nem szerelmesek egymasba (vagy csak egyik a masikba) hanem akik abszolut ossze sem illenek, semmilyen teren. Elvegetalnak egymassal eveket, evtizedeket, nevelik a gyerekeket mint ket lakotars, aztan ha az egyiknel beut a szerelem, lehet szivni a fogakat, hogy na most mi legyen, ki seruljon.
2021. márc. 25. 10:41
Már csak azért sem döntés kérdése a hűség, mert aki már jó ideje máson kattog, és egy bizonyos személyen jár az agya és ezer pozícióban elképzelte már, akkor mindegy megtörténik-e vagy sem. Bizony az már megcsalás. Mert megtenné, hogy nincs lehetősége, vagy fél kockáztatni mindegy.
Nem csalok meg valakit de nem a félelem miatt, hanem, mert NEM akarom, nincs vágyam másra. Vonzalom egy dolog, de konkrét dugásra való vágy, nem
2021. márc. 25. 14:06
Kapcsolódó kérdések: